Μπήκαμε στο λαμπερό πάρτι της Σίλιας Κριθαριώτη

Άρωμα Ελλάδας στο Λονδίνο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η σχεδιάστρια με την Γερμανίδα καλλονή, Leonie Hanne και την Δούκισσα Νομικού
Η σχεδιάστρια με την Γερμανίδα καλλονή, Leonie Hanne και την Δούκισσα Νομικού

Μία σπάνια βραδιά ήταν εκείνη της περασμένης Δευτέρας (27/11), αφού η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη γιόρταζε την είσοδό της στο Πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο με ένα μεγαλοπρεπές prive πάρτυ. Στο Mark's Club, λίγο μετά τις 8 το βράδυ χαμήλωσαν τα φώτα, και στον χώρο ξεκίνησαν να φτάνουν τα πρώτα μέλη της guest list που περιλάμβανε λαμπερά μοντέλα, fashionistas και επιδραστικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στη νέα καμπάνια της Ελληνίδας σχεδιάστριας για τη συλλογή Celia Kritharioti Limited Edition πρωταγωνιστεί η Kate Moss, κάτι που ενθουσίασε τους απανταχού fans της μόδας σε όλο τον κόσμο, αφού θεωρείται ακόμα ένα απ' τα κορυφαία μοντέλα στον χώρο και έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το ντεμπούτο της σχεδιάστριας στα Harrods.

Λαμπερές προσωπικότητες στο πλευρό της Σίλιας Κριθαριώτη

Σίλια Κριθαριώτη Sarah Harris
Με την διευθύντρια της Βρετανικής Vogue, Sarah Harris

Η διεθνής κοινότητα της μόδας αποδέχτηκε το κάλεσμα της σχεδιάστριας την περασμένη Δευτέρα, με την διευθύντρια της Βρετανικής Vogue, Sarah Harris να δίνει το «παρών», όπως και fashion προσωπικότητες απ' όλο το «νησί» -και όχι μόνο. Στους ρυθμούς του Fat Tony, που ανέλαβε τα decks, λικνίστηκε η Daphne Guiness, η Leonie Hanne, η Kimberley Garner και η Jade Jagger μεταξύ άλλων.

Fat Tony Σίλια Κριθαριώτη
Με τον DJ της βραδιάς, Fat Tony

Ισχυρή παρουσία είχε και η ελληνική κοινότητα, με την λαμπερή Δούκισσα Νομικού να εύχεται μία ευτυχισμένη γιορτινή σεζόν στη σχεδιάστρια, με την οποία συνδέονται με δεσμούς φιλίας πέρα από την επαγγελματική τους σχέση. Επίσης καλή φίλη της Σίλιας Κριθαριώτη, η Ρόη Δάναλη-Αποστολοπούλου έδωσε το «παρών», όπως και οι δημοσιογράφοι Σάσα Σταμάτη και Χριστίνα Πολίτη, που μετέφεραν το κλίμα που επικρατούσε στη μαγική εκείνη βραδιά.

Σίλια Κριθαριώτη Ρόη Δάναλη Αποστολοπούλου
Με την Ρόη Δάναλη-Αποστολοπούλου

Ένα φιλί για καλή τύχη

Από την εκδήλωση δεν γινόταν να λείπει ο σύζυγος της Σίλιας Κριθαριώτη, και σταθερός υποστηρικτής στις επιτυχίες και στις δυσκολίες, Νίκος Τσάκος. Προς το τέλος της βραδιάς, ο εφοπλιστής και η σχεδιάστρια αγκαλιάστηκαν και έδωσαν ένα τρυφερό φιλί, μέσα σε χειροκροτήματα. Ο γάμος τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2001, και 22 χρόνια αργότερα έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Παναγιώτη και δύο δίδυμες κόρες, την Ειρήνη και την Ελισάβετ, που τους κάνουν κάθε μέρα και πιο περήφανους.

Νίκος Τσάκος Σίλια Κριθαριώτη