Θα λάμπεις από πάνω μέχρι κάτω: Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα που πρέπει να φορέσεις στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν!

Εντυπωσίασε με ένα one-of-a-kind jumpsuit

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι χωρίς αμφιβολία το πιο λαμπερό πάρτι του έτους και εσύ πρέπει να είσαι το ίδιο... λαμπερή - ίσως και περισσότερο. Το youweekly.gr σού δείχνει στο ακόλουθο βίντεο ένα sparkling outfit, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις όπου κι αν δώσεις το παρών.

Μια ολόσωμη φόρμα Christina Zafeiriou Couture, γεμάτη κρύσταλλα, που λάμπουν στο πέρασμά σου, με διακριτικές δόσεις διαφάνειας -χωρίς να είναι κιτς το αποτέλεσμα- θα σε χρίσει σίγουρα τη "βασίλισσα της" μεγάλης βραδιάς.


Sparkling jumpsuit απευθείας από την... πασαρέλα

Η τάση που κυριάρχησε φέτος στις πασαρέλες για τις βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι τα glam looks, με κομμάτια που είναι περίτεχνα διακοσμημένα με παγέτες, στρας, glitter, κρύσταλλα και πολλά bling bling!

Αν, λοιπόν, εσύ θέλεις φέτος να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα sequin φορέματα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και από τα silver ή gold metallic σύνολα (που θα φοράνε και όλες!), για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, επέλεξε ένα sparkling jumpsuit Christina Zafeiriou Couture με διαφάνεια, που λαμπυρίζει και θα σου χαρίσει πολλές δόσεις glam. Η Ioanna Desylla προτίμησε τη μεγάλη τάση της σεζόν, σε μαύρο χρώμα με ασημί λάμψεις στα underwear.

sparkling jumpsuit

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Θα το βρεις εδώ

Το σύνολο ολοκληρώθηκε ιδανικά με πέδιλα Steve Madden Nak Shoes

πέδιλα στρας

Θα τα βρεις εδώ

mini bag JW PEI, Haralas

τσάντα στρας

Θα την βρεις εδώ

και σκουλαρίκια Serendipity

Δοκίμασε την τάση σε διαφορετικά σχέδια & χρώματα

H Christina Zafeiriou έχει πολλές προτάσεις για την βραδιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σίγουρα θα βρεις μία που θα ταιριάζει στο στυλ σου. Ένα μάξι φόρεμα με διαφάνεια, κεντημένο με κρύσταλλα, συνδυάζεται ιδανικά με seethrough body Christina Zafeiriou Couture, για μια σούπερ θηλυκή εμφάνιση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Είναι μια εναλλακτική πρόταση στο jumpsuit, που θα σου χαρίσει έξτρα δόσεις σεξαπίλ.


Αν πάλι αγαπάς τα cut-outs, που είναι φέτος Νο1 trend, φόρεσε ένα μάξι φόρεμα σε nude τόνο Christina Zafeiriou Couture, που θα τονίσει την έμφυτη κομψότητά σου χωρίς να προσπαθησεις πολύ. Μη φορτώσεις το υπόλοιπο look με επιπλέον αξεσουάρ και άφησε το party dress να κάνει fashion statement.

Διάσημες celebrities δείχνουν τα... underwear τους

Η ιδέα να φαίνονται τα εσώρουχα μέσα από φορέματα ή ολόσωμες φόρμες καλά κρατεί φέτος τον χειμώνα, αφού οι σχεδιαστές έντυσαν τα μοντέλα τους με κομμάτια που... λίγα αφήνουν στη φαντασία, ενώ οι επώνυμες ανά τον κόσμο λάτρεψαν την τάση. Όπως κι αν υιοθετήσεις το εν λόγω trend, να θυμάσαι πως το στοίχημα εδώ είναι να μην είναι κιτς το στυλιστικό αποτέλεσμα. Πώς θα το πετύχεις αυτό;

Επιλέγοντας minimal εσώρουχα όπως κάνει η Hailey Bieber,

ή ψηλόμεσα σλιπ κάτω από lace διαφάνεια σαν την Kim Kardashian

ή διακριτικά cut-outs όπως η Jennifer Lopez


Info

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.