Gruppo Mossialos: Για εσένα που θέλεις να είσαι πάντα στη μόδα

Φανταστικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μεγάλων brand θα σου πάρουν το μυαλό!

Gruppo Mossialos: Για εσένα που θέλεις να είσαι πάντα στη μόδα

Αγαπάς τη μόδα και επιθυμείς πάντα να εντυπωσιάζεις με τις στιλάτες σου εμφανίσεις; Αν ναι, τότε τα υπέροχα επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της εταιρείας Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. θα σου πάρουν το μυαλό!

Επώνυμα αντρικά ρούχα στο Gruppo Mossialos

Με 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας και 8 καταστήματα στα Ιωάννινα και την Άρτα, η εταιρεία έχει ήδη κατακτήσει τους Ηπειρώτες και σε προσκαλεί να κάνεις κι εσύ μια ηλεκτρονική βόλτα στο online στο gruppo-mossialos.com για να απολαύσεις την πλούσια συλλογή της σε υπέροχα κομμάτια για τον άντρα και τη γυναίκα, σε εξαιρετική ποιότητα και υπέροχα σχέδια.

Επώνυμα γυναικεία αξεσουάρ στο Gruppo Mossialos

Στα πολυτελή καταστήματα της Gruppo Mossialos θα νιώσεις αμέσως οικεία και ζεστά. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η λιτή αλλά συνάμα επιβλητική διακόσμηση, και το πάντα ευγενικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει να βρείτε μαζί κομμάτια υψηλής αισθητικής, που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

Επώνυμα γυναικεία αξεσουάρ στο Gruppo Mossialos

Ατού της εταιρείας το μεγάλο brand list της, με σημαντικές συνεργασίες εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, όπως με τους Giorgio Armani και Hugo Boss, που τη βάζουν σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον ανταγωνισμό, προσδίδοντάς τη μοναδική της ταυτότητα. Στη λίστα συναντάμε επίσης τα ηχηρά ονόματα των Marc Jacobs, MCM, Hugo, Karl Lagerffeld και Michael Kors.

Info

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 17, Ιωάννινα

Τηλ. 26510 30302

gruppo-mossialos.com