H Tsakiris Mallas φέρνει τα πιο "must" παπούτσια για τον σύγχρονο άντρα!

Η νέα collection απογειώνει το στυλ και συναρπάζει με τη chic αισθητική της!

H Tsakiris Mallas φέρνει τα πιο

Η TSAKIRIS MALLAS αποκαλύπτει την ολοκαίνουρια αντρική συλλογή Spring/Summer 2024 που περιλαμβάνει τα πιο “must” παπούτσια για τον σύγχρονο άντρα. Αγκαλιάζοντας την ουσία της ανεπιτήδευτης κομψότητας, η TSAKIRIS MALLAS διαθέτει μία ευρεία γκάμα trend-proof επιλογών που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση, από casual εξόδους έως επίσημες εμφανίσεις.

Νέα αντρική collection Tsakiris Mallas

Η πληθώρα επιλογών που προσφέρει το brand, εξασφαλίζει πως υπάρχει το «κατάλληλο» παπούτσι για κάθε άντρα, απογειώνοντας κάθε στυλ. Η νέα αντρική collection εμπνέεται από μία effortless chic αισθητική που συναρπάζει και κινείται σε γήινες διαχρονικές αποχρώσεις, όπως είναι το κλασικό μαύρο, navy blue, καφέ, λευκό και μπεζ.

Νέα αντρική collection Tsakiris Mallas

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα «Dress Sneakers» της TSAKIRIS MALLAS, τα οποία παντρεύουν την κομψότητα με την άνεση και αποτελούν τον ιδανικό στυλιστικό καμβά για day-to-night looks. Ικανά να απογειώσουν κάθε στυλιστικό πειραματισμό, τα Dressy Sneakers ταιριάζουν με jeans, βερμούδες, chinos παντελόνια αλλά και oversized κοστούμια προσδίδοντας μία πιο νεανική και casual διάθεση. Η TSAKIRIS MALLAS, που «φωνάζει» την αγάπη της για τα sneakers, προτείνει φέτος και την εκδοχή των Minimal sneakers, σε αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ ως τη βάση του απόλυτου Clean Boy Look.

Νέα αντρική collection Tsakiris Mallas

Από τη συλλογή δεν λείπουν τα Derby Shoes που αποτελούν παγκόσμια σταθερά στα mens shoe trends καθώς αυτόματα προσδίδουν μία κομψή νότα σε κάθε outfit. Τα διαχρονικά αυτά παπούτσια ενδείκνυνται για slimmer & sleek looks και αποτελούν τον ιδανικό στυλιστικό σύμμαχο για business outfits και after office drinks. Και εδώ, το καλειδοσκόπιο χρωμάτων περιστρέφεται γύρω από all time classic αποχρώσεις διασφαλίζοντας ότι η σειρά καλύπτει όλα τα γούστα και ανάγκες.Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα TSAKIRIS MALLAS, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr.

Νέα αντρική collection Tsakiris Mallas

Σχετικά με την εταιρία TSAKIRIS MALLAS

Από το 1969 η ελληνική εταιρία TSAKIRIS MALLAS κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή και εμπορία γυναικείων υποδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος με τις προτάσεις της για τον άνδρα και το παιδί. Όντας ταυτισμένες με τις in fashion εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές, την τεράστια ποικιλία σχεδίων, τα αυστηρά επιλεγμένα υλικά κατασκευής και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά εντυπωσιακά υποδήματα στο πνεύμα της μόδας για όλες τις ώρες της ημέρας. H εταιρία διαθέτει 45 καταστήματα στην Ελλάδα κι ένα διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνοντας παράλληλα εξαγωγές σε 23 χώρες ενώ, πέρα από τα own brands, σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας διατίθενται και πλούσιες συλλογές γνωστών διεθνών labels.