Victoria's Secret Show 2024: Τα "αγγελάκια" επιστρέφουν

Μετά από 5 χρόνια παύσης θα είναι πάλι εδώ!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το Fashion Show της Victoria's Secret επιστρέφει και οι απανταχού fans του ήδη ετοιμάζονται να το υποδεχτούν με μεγάλη χαρά. Το διάσημο αμερικανικό brand ανακοίνωσε ότι η ετήσια επίδειξη μόδας, που δεν έχει πραγματοποιηθεί από το 2018, επιστρέφει επίσημα φέτος το φθινόπωρο. Μάλιστα η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media της Victoria's Secret με ένα έξυπνο reel.

το σόου Victoria's Secret επιστρέφει

"Διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε" γράφεται στη λεζάντα που ακολουθεί την ανάρτηση, συμπληρώνοντας ότι το show που έρχεται το 2024 "θα προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι πελάτες μας - την αίγλη, την πασαρέλα, τη μόδα, τη διασκέδαση, τα φτερά, την ψυχαγωγία - κι όλα αυτά μέσα από τον σύγχρονο φακό που αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε σήμερα".

το σόου Victoria's Secret επιστρέφει

Το τελευταίο Victoria's Secret Show πραγματοποιήθηκε το 2018

Η L Brands, η μητρική εταιρεία τής Victoria's Secret, ακύρωσε το show το 2019 και από τότε δεν έχει πραγματοποιηθεί. Εκείνη την εποχή, το brand επικαλέστηκε την προσπάθειά του να "εξελιχθεί το μάρκετινγκ της Victoria's Secret", συμπληρώνοντας πως η απόφαση ήρθε εν μέσω της φθίνουσας πορείας της επίδειξης μόδας εσωρούχων.

αγγελάκι victoria's secret
Shutterstock

"Η μόδα είναι μια επιχείρηση αλλαγής", έλεγε ο CEO της L Brands, Les Wexner, σε δήλωσή του 2019. "Πρέπει να εξελιχθούμε και να αλλάξουμε για να αναπτυχθούμε. Έχοντας αυτό κατά νου, αποφασίσαμε να ξανασκεφτούμε την παραδοσιακή επίδειξη μόδας της Victoria's Secret".

Το διάσημο Victoria's Secret Show

Η επίδειξη μόδας της Victoria's Secret, η οποία ξεκίνησε το 1995, με τα χρόνια κυριάρχησε τον κόσμο της μόδας, με σπουδαίες εμφανίσεις καλλιτεχνών on stage, όπως η Rihanna, η Ariana Grande και η Taylor Swift, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα μοντέλα όπως η Heidi Klum και η Kendall Jenner.

bella hadid victoria secret
Shutterstock

Η επίδειξη μόδας έκανε ένα είδος επιστροφής πέρυσι με το "The Tour '23" της Victoria's Secret, ένα "επανασχεδιασμένο" event που μεταδόθηκε στο Prime Video, ενώ από το φθινόπωρο αναμένουμε να δούμε πολλές αλλαγές, νέα μοντέλα αλλά και μια φαντασμαγορική εκδήλωση στην πασαρέλα, όπως μας έχει συνηθίσει η Victoria's Secret. Εις το επανιδείν, λοιπόν "αγγελάκια" μας!