Αυτά είναι τα σανδάλια που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Θα τα βρεις σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα!

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Αυτά είναι τα σανδάλια που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Οι πρώτες καλοκαιρινές αγορές είναι γεγονός κι αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία βαλίτσα αυτό είναι τα σανδάλια.

Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις στο νησί και την πόλη μας έχουν ήδη απασχολήσει και τα Oh! My Sandals! είναι εδώ για να ολοκληρώσουν κάθε σου outfit, να σου χαρίσουν άνεση και στυλ και να τους κάνουν όλους να αναφωνούν Oh! Your Sandals!

μαύρα πέδιλα  ontrade.gr

Δεν είναι φυσικά καθόλου τυχαίο που τα σανδάλια Oh! My Sandals πρωταγωνίστησαν στο editorial μόδας που φωτογράφισε το youweekly.gr για το Αφιέρωμα Beachwear Trends, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Τα σανδάλια που θα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι

Το διαχρονικό καφέ

Ποτέ καμία συλλογή καλοκαιρινών παπουτσιών δε θα ήταν ολοκληρωμένη αν από αυτήν έλειπε ένα ζευγάρι κλασσικά καφέ σανδάλια. Το καφέ σανδάλι μας συνοδεύει από τα παιδικά μας χρόνια γιατί είναι κυριολεκτικά το πιο statement παπούτσι του καλοκαιριού. Το γήινο χρώμα των Oh! My Sandals, η απλότητα και η κομψότητα που τα συνοδεύει και το πόσο εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα καλοκαιρινά outfits τα καθιστούν τη νούμερο ένα επιλογή του καλοκαιριού.

Top choices

καφέ φλατ σανδάλι

καφέ σανδάλια

Το εντυπωσιακό μεταλιζέ

Για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού αλλά και για τα καλέσματα σε γάμους, βαπτίσεις και πάρτυ ένα ιδιαίτερο σανδάλι σε μεταλιζέ απόχρωση είναι ιδανική επιλογή για να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Επίλεξε ένα σε ασημί αποχρώση το οποίο πάνω στη μαυρισμένη επιδερμίδα θα γράψει σαν κόσμημα και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στο Oh! My Sandals θα βρεις μεταλιζέ φλατ σανδάλι για τις πρωινές βόλτες στο νησί αλλά και χαμηλές πλατφόρμες για άνεση και στιλ όλη την ημέρα.

Top choices

Ασημί μεταλιζέ φλατ

ασημί μεταλιζέ πλατφόρμα

Σανδάλια με ιδιαίτερα μεταλλικά στοιχεία

Τα μεταλλικά στοιχεία προσδίδουν ένταση στις συνολικές εμφανίσεις και κάνουν τη γυναίκα που τα επιλέγει να δείχνει περισσότερο δυναμική για αυτό και οι μεταλλικές λεπτομέρειες επιστρέφουν κάθε σεζόν στις πασαρέλες.

Top choices

σανδάλι με μεταλλικά στοιχεία

μαύρο σανδάλι με χρυσή λεπτομέρεια

Η κλασσική πλατφόρμα

Ακόμα μία απαραίτητη κατηγορία παπουτσιών για κάθε ντουλάπα, που μπορεί να καλύψει κάθε περίσταση είναι οι διαχρονικές πλατφόρμες. Οι πλατφόρμες Oh! My Sandals αποτελούν το πιο άνετο παπούτσι που δίνει ύψος και ταιριάζει σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις με πιο casual ή επίσημο ντύσιμο.

Top choices

πλατφόρμα

πλατφόρμα

πλατφόρμα

Το statement μαύρο

Για αυτό το παπούτσι δε χρειάζονται λεπτομέρειες. Είναι το απόλυτο must γιατί μπορείς να το φοράς κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, για οποιαδήποτε περίσταση. Διάλεξε ένα με χαμηλό τακούνι για τις πιο chic εμφανίσεις.

Top choices

χαμηλό τακούνι

Τα χρωματιστά

Τα χρωματιστά σανδάλια δίνουν μια playful πινελιά ακόμα και στο πιο "ήσυχο" outfit. Για τους πιο τολμηρούς ή για όσους αγαπούν τα έντονα χρώματα τα Oh! My Sandals έχουν και πάλι την κατάλληλη επιλογή.

Top choices

φούξια σανδάλι

Info