Ένα νέο...κόσμημα στην οδό Λεβέντη στο Κολωνάκι!

New hot spot in town

Ένα νέο...κόσμημα στην οδό Λεβέντη στο Κολωνάκι!

Λίγα βήματα πιο πάνω από την πλατεία Κολωνακίου, περπατώντας στη μικρή οδό Λεβέντη θα συναντήσετε ένα νέο ...κόσμημα! Πρόκειται για το καινούργιο κατάστημα της σχεδιάστριας κοσμημάτων Χριστίνα Σούμπλη, η οποία μετά από την πολυετή της παρουσία στις πιο γνωστές boutique στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρό της. Να ανοίξει ένα κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι, στην περιοχή που στεγάζεται και το ατελιέ της, και που η ίδια ζει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Έτσι, πριν από μερικές ημέρες άνοιξε τις πόρτες του ένα πανέμορφο κατάστημα, που περισσότερο θυμίζει χώρο τέχνης, με αισθητική μίνιμαλ new art deco. Βελούδινες υφές, γεωμετρικά μοτίφ και σχήματα, κρυφοί φωτισμοί, μπεζ τόνοι μαζί με το έντονο φούξια χρώμα της βουκαμβίλιας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας, κυριαρχούν στο χώρο. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο του ντιζάιν είναι η δημιουργία επιπέδων στις κάθετες επιφάνειες. Τον κεντρικό τοίχο κοσμεί μία εμβληματική αψίδα η οποία δίνει βάθος, ενώ παράλληλα η ταπετσαρία στο εσωτερικό της, δημιουργεί ένα οπτικό παιχνίδι. Οι προθήκες που φιλοξενούν τις συλλογές κοσμημάτων, συμμετέχουν κι αυτές στο παιχνίδι των οπτικών επιπέδων και εναρμονίζονται με τη συνολική αισθητική του χώρου.

Ένα νέο...κόσμημα στην οδό Λεβέντη στο Κολωνάκι!

Μία ακόμα ευχάριστη πινελιά; Εκτός από τις πολύτιμες δημιουργίες της σχεδιάστριας, στο χώρο υπάρχουν πάντα φρεσκοκομμένα λουλούδια, ανάλογα με την εποχή.

To συνολικό σχεδιασμό επιμελήθηκε η interior designer Άρια Κοριζή . Την επιμέλεια κατασκευής κατεύθυνε η αρχιτέκτων μηχανικός Άρτεμις Γιαβάσογλου.

Το νέο κατάστημα Christina Soubli είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες του καθημερινά

Ένα νέο...κόσμημα στην οδό Λεβέντη στο Κολωνάκι!

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 11:00 – 16:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 –20:00
  • Λεβέντη 7, Κολωνάκι 10673

Για περισσότερες πληροφορίες: