Μαρία Ηλιάκη: Προτείνει την πιο θηλυκή τάση που θα φορεθεί αυτή τη σεζόν

Μαρία Ηλιάκη: Προτείνει την πιο θηλυκή τάση που θα φορεθεί αυτή τη σεζόν
Μαθήματα στιλ, για να είμαστε σέξι και μέσα στο σπίτι παρέδωσε η Μαρία Ηλιάκη το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου. Αλήθεια, τι γίνεται όταν κάποιο ρούχο που φοράμε στον ύπνο μας θα μπορούσε να είναι το βασικό κομμάτι στο look κάποια βραδινής μας εξόδου; Τις απαντήσεις έχει η παρουσιάστρια, η οποία μας πρότεινε την πιο hot τάση της σεζόν.

Μιλάμε φυσικά για τα φορέματα – νεγκλιζέ τα οποία δεν πρόκειται να αποχωριστούμε τους επόμενους μήνες, όχι μόνο μέσα στο σπίτι, αλλά ούτε και έξω από αυτό.

cl8b8252-470x313cl8b8302-470x705

«Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι! Εν όψει Σαββατοκύριακου και χουζουρέματος στο κρεβάτι σας προτείνω full του εμπριμέ! Τεράστια τάση για φέτος τα εμπριμέ αλλά και τα mix&match. Θέλω επίσης να σας πω,ότι τα τύπου νεγκλιζέ-εσώρουχα φορέματα ή και τοπ θα φορεθούν πολύ αυτή τη χρονιά. Οπότε εάν αγοράσετε ένα νεγκλιζέ όπως αυτό εδώ φορέστε το με παντελόνι και μ’ένα oversize σακάκι με αθλητικά παπούτσια και θα έχετε ένα τέλειο στιλ», μας είπε η Μαρία μέσα από το site της, για αυτό το σέξι κομμάτι κλειδί στην γκαρνταρόμπα μας αναρτώντας τις παραπάνω φωτογραφίες. Μάλιστα, η παρουσιάστρια εκτός από τις ιδέες για το πώς να το συνδυάσουμε μας είπε πως το δικό της νεγκλιζέ καθώς και το παντελόνι είναι όλα Oysho.

picmonkey-collage

www.faysbook.gr