Το look της Μαρίας Ηλιάκη στην πρεμιέρα που έκλεψε τις εντυπώσεις - Πόσο κοστίζει;

Το look της Μαρίας Ηλιάκη στην πρεμιέρα που έκλεψε τις εντυπώσεις - Πόσο κοστίζει;
Η Μαρία στην πρεμιέρα του «Ξαναδέστε τους» φόρεσε ένα t-shirt Scotch & Soda με graphic print (Collective), μια πράσινη pencil φούστα Golden Goose Deluxe Brand (Soho-Soho) και sneakers Oysho. Η παρουσιάστρια της απογευματινής εκπομπής του Alpha και η glam squad της που αποτελείται από την Ιωάννα Σαλαμούρα (styling), Πάνος Καλλίτσης (μαλλιά) και Γωγώ Νικηφοράκη(μακιγιάζ) αποφάσισαν για φέτος να συστήσουν μια πιο cool εικόνα της Μαρίας, μακριά από τις νόρμες που ακολουθούν εδώ και χρόνια οι κεντρικές παρουσιάστριες στις πρεμιέρες τους που επιβάλλει φορέματα και ψηλά τακούνια.

Χωρίς το άγχος να ντυθεί λες και θα περπατήσει σε κόκκινο χαλί ή θα φωτογραφηθεί για το cover ενός περιοδικού μόδας, η Μαρία Ηλιάκη εμπνέεται από το funny girl next door που την καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου και έκανε το κοινό να την αγαπήσει και ξεκινάει στιλιστικά τη σεζόν της με ένα cool look που θα φόραγε κάθε κορίτσι που μεγάλωσε με τις ταινίες του Wes Anderson, τα soundtrack των Kings of Leon και τον ελεύθερο της χρόνο κοιτά στο tumblrκαι στο pinterest φωτογραφίες από street style looks σε fashion weeks. Μακριά από την ανάγκη να εντυπωσιάσει με grande, σοβαροφανή ρούχα η Μαρία δείχνει πιο νέα, χαλαρή και ήρεμη από ποτέ και αποφασίζει να αναδείξει την ανεπιτήδευτη πλευρά του στιλ της και να αποδείξει ότι τα fashion icons δεν ντύνονται μόνο λες και είναι καλεσμένες στα Grammys.

maria-iliaki-ksanadeste-tous-premieraΦυσικά επικροτούμε τις στιλιστικές επιλογές και περιμένουμε ακόμα περισσότερα από εκείνη. Θα την παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα από τη συχνότητα του Alpha 4 με 6 στο «Ξαναδέστε τους». Καλή σεζόν και καλή επιτυχία.

Instyle

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H φούστα της Σάσας Σταμάτη από τα Zara είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια γι’ αυτή τη σεζόν

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το look της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η αλλαγή στο look της στην πρεμιέρα των «Ξαναδέστε τους»

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Δεν την ενδιαφέρει η εκπομπή της και τα θέματα…» – Ποιος κατακεραυνώνει την Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της;

Στην αγκαλιά άλλου άντρα η Αγγελική Ηλιάδη μετά τις φήμες για χωρισμό με τον Γκέντσογλου

Η αποκάλυψη της Ελένη Μενεγάκη για τα κιλά που έχασε – Τι συνέβη;