Το look της Φαίης Σκορδά για το οποίο μιλάνε όλες οι γυναίκες -Μάθε πώς θα το αντιγράψεις

Το look της Φαίης Σκορδά για το οποίο μιλάνε όλες οι γυναίκες -Μάθε πώς θα το αντιγράψεις
Δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα με τις αναλογίες της Φαίης Σκορδά να είναι πάντα κομψή και καλοντυμένη. Η αλήθεια είναι πως το σώμα βοηθάει αρκετά προς αυτή την κατεύθυνση γι’ αυτό και όλα σχεδόν τα ρούχα που επιλέγει η παρουσιάστρια την κολακεύουν ιδιαίτερα. Σήμερα όμως, έκανε στην εκπομή Το Πρω1νό, την οποία και παρουσιάζει, μία από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της.

skor

Η Φαίη λοιπόν με τη βοήθεια του στιλίστα της Βαγγέλη Ζάχου, επέλεξε ένα ψηλόμεσο καμηλό παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, το οποίο τόνιζε τη μέση της και έκανε τα πόδια της να φαίνονται ακόμα πιο μακριά. Το συνδύασε με ένα off-the-shoulder μαύρο τοπ (και τα δύο Access) ενώ ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνες γόβες Mark Milan.

Αν και προτείνουμε γενικά να μη συνδυάζετε πολλές τάσεις μεταξύ τους γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πιο υπερβολικό, η Φαίη σήμερα απέδειξε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σωστά, αρκεί να κινηθείτε σε ήπιους τόνους χρωματικά. Έτσι το off-the-shoulder trend σε συνδυασμό με το παντελόνι καμπάνα, δημιούργησαν ένα outfit που μας άρεσε πολύ.

Πηγή:instyle.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: To άσπρο παντελόνι που επέλεξε και απογοήτευσε τους fans της

Το φόρεσε και η Κατερίνα Καινούργιου! Τσόκερ κάτω από 15 ευρώ! Δες που θα το βρεις

Ελένη Μενεγάκη – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποια φόρεσε τα κόκκινα βελούδινα πέδιλα καλύτερα;