Ελένη Τσολάκη vs. Μαρία Ηλιάκη: Ποια φόρεσε τις βελούδινες μπότες καλύτερα;

Ελένη Τσολάκη vs. Μαρία Ηλιάκη: Ποια φόρεσε τις βελούδινες μπότες καλύτερα;
Θεωρείται must have είτε σε ρούχα και παπούτσια, είτε σε τσάντες και αξεσουάρ. Ο λόγος για το βελούδο που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν κομμάτια με αυτό το ύφασμα στις casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε τις thigh high μπότες της εταιρίας Sante, τις οποίες επέλεξαν δύο αγαπημένες σας παρουσιάστριες.

Με τη βοήθεια του στιλίστα της Πάνου Αλμπάνη, η Ελένη Τσολάκη επέλεξε τις Sante μπότες σε blue black χρώμα και τις οποίες συνδύασα με εντυπωσιακό τοπ Chip&Chip και σορτσάκι Milk&Honey.



Eleni Tsolaki (@elenitsolaki) in SANTE Over the Knee Boots styling by Panos J Albanis (@uberalbanis) #SanteFW1617 #CelebritiesinSante Available in stores & online (SKU-94011): www.santeshoes.com


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sante Shoes (@shoessante) στις





Η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε τις ίδιες μπότες σε μπορντό χρώμα και τις συνδύασε με γαλάζιο φόρεμα Eclectic Soiree. Το styling της παρουσιάστριας, επιμελήθηκε η Ιωάννα Σαλαμούρα.



Maria Iliaki (@marakiiliaki) in SANTE Over the Knee Boots styling by Ioanna Salamoura (@ioannasalamoura) #SanteFW1617 #CelebritiesinSante Available in stores & online (SKU-94011): www.santeshoes.com


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sante Shoes (@shoessante) στις





Όσο για το ποια βγάλαμε νικήτρια αυτή τη φορά; Την Ελένη Τσολάκη δίοτι και ο χρωματικός συνδυασμός ήταν καλύτερος αλλά και τα ρούχα ανέδειξαν, τόσο το κορμί της, όσο και τις υπέροχες μπότες.

Πηγή: Instyle

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου VS Αθηνά Οικονομάκου: Ποια φόρεσε καλύτερα το glitter φόρεμα;

Το total black σύνολο της Τατιάνας Στεφανίδου που κάθε σικ γυναίκα θα θέλει να αντιγράψει! Δείτε που θα το βρείτε και πόσο…

Το ροκ σύνολο της Ναταλίας Δραγούμη που όλες οι γυναίκες θέλουμε να αντιγράψουμε!