Δείξτε πιο ψηλή και αδύνατη με ένα απλό στιλιστικό tip από τη Δέσποινα Βανδή

Δείξτε πιο ψηλή και αδύνατη με ένα απλό στιλιστικό tip από τη Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή είναι μικροκαμωμένη αλλά ξέρει πολύ καλά να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία της σιλουέτας της. Η τραγουδίστρια είναι πολύ stylish έτσι κι αλλιώς και έχει πολύ μακριά και αδύνατα πόδια, με αποτέλεσμα, κάθε φορά που τα τονίζει με οποιονδήποτε τρόπο, να φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη.

despina vandi, panteloni kampana

Πρόσφατα λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πολύ ψηλή και επίσης φαίνεται ότι η επιλογή του look που έχει κάνει με τη βοήθεια του στιλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, έχει βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Η Δέσποινα λοιπόν επέλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε γραμμή καμπάνα Victoria Beckham στο οποίο μάλιστα πρόσθεσε και μία ζώνη, τονίζοντας τη μέση της. Το συνδύασε με t-shirt Wildfox ενώ επιπλέον, ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα παπούτσια χαρίζοντας ακόμα περισσότερο ύψος στην εμφάνισή της.

Μην ξεχνάτε ότι τα ψηλόμεσα ρούχα πάντα κολακεύουν τη σιλουέτα, ενώ τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα βοηθούν να δείξει πιο ισορροπημένο το σώμα σας, οπότε μη διστάσετε να τα φορέσετε όλες τις ώρες της μέρας.

Πηγή

Τατιάνα Στεφανίδου: Η casual εμφάνιση με το leather jacket που μαγνήτισε τα βλέμματα!


Το σούπερ στυλ της Μελάνια Τράμπ στην πρώτη βραδινή εμφάνιση της μετά τις εκλογές!


Αθηνά Οικονομάκου: Copy the look και τρέλανε τον σύντροφό σου όπως η Αθηνά!