Πέντε εμφανίσεις των ελληνίδων celebrities που δεν πρέπει να αντιγράψετε με τίποτα!!!

Πέντε εμφανίσεις των ελληνίδων celebrities που δεν πρέπει να αντιγράψετε με τίποτα!!!
Κι όμως, αυτή τη φορά δε θα μιλήσουμε για κακές εμφανίσεις, γιατί οι celebrities προσέχουν ιδιαίτερα τις επιλογές τους το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να φορούν συνήθως κομμάτια που μας κάνουν θετική εντύπωση. Παρόλα αυτά, κάποιες φορές μπορεί να κάνουν μία επιλογή που δεν είναι η αγαπημένη μας ή δεν τις κολακεύει ιδιαίτερα, έτσι σήμερα συγκεντρώσαμε πέντε looks που θα προτιμούσαμε να μην είχαμε δει, για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

  • Κατερίνα Καινούργιου
    Τώρα θα μας πείτε «αν δε φορέσει η Κατερίνα με αυτό το σώμα ένα τέτοιο φόρεμα, τότε ποια;» και θα έχετε δίκιο. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ότι δεν της πάει, αλλά ότι το συγκεκριμένο φόρεμα δεν είναι και το πιο ωραίο που έχει φορέσει. Την προτιμούμε με sporty αλλά και πιο chic σύνολα γιατί τελικά της πάνε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.




  • Αθηνά Οικονομάκου
    Η αλήθεια είναι πως η Αθηνά έχει τέλειες αναλογίες και δύσκολα θα βρεθεί ένα ρούχο που δεν της πηγαίνει. Αυτό το παντελόνι όμως και όλο το styling, σε συνδυασμό με τα μαλλιά, οφείλουμε να πούμε πως δεν ήταν το αγαπημένο μας look της ηθοποιού.




  • Μαρία Ηλιάκη
    Αυτό το look της Μαρίας δεν έχει τίποτα το κακόγουστο πάνω του. Ίσα ίσα, μας αρέσει πολύ και το τοπ αλλά και το παντελόνι της, όμως θεωρούμε ότι ο συνδυασμός τους δεν την κολακεύει καθόλου και δεν αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.




  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Η Κωνσταντίνα είναι ένα τόσο νέο και όμορφο κορίτσι, που θέλουμε να βλέπουμε με νεανικά σύνολα που αποπνέουν φρεσκάδα. Αυτό το φόρεμα λοιπόν θεωρούμε ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει ποτέ.




  • Ελένη Μενεγάκη
    Κλείνουμε με αυτή την εμφάνιση της Ελένης η οποία δεν είναι τόσο κακή, αλλά είναι κάπως ξεπερασμένη, ας πούμε. Την έχουμε δει με πολύ καλύτερα looks για φέτος και έτσι αυτό το τόσο αδιάφορο σύνολο θα προτιμούσαμε να μην το επαναλάβει.




Πηγή

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πως να φορέσεις σωστά το λευκό τον χειμώνα – Πάρε ιδέες…

ΑΥΤΑ είναι τα μυστικά των πιο στιλάτων ανθρώπων

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τα αθλητικά παπούτσια που φορούν όλες οι fashionistas;