Το υπέρλαμπρο μπούστο της Αγγελικής Ηλιάδη. Η εμφάνισή της σε νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας.

Το υπέρλαμπρο μπούστο της Αγγελικής Ηλιάδη. Η εμφάνισή της σε νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας.

Η Αγγελική Ηλιάδη ακόμα μια φορά εντυπωσίασε με το εκθαμβωτικό-στην κυριολεξία-μπουστάκι που επέλεξε για να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας.


Aπό την 'Ελενα Φάκου

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Έχω δει την Ηλιάδη απο κοντά, πολύ κοντά, πάρα πολύ κοντά, δηλαδή από την πρώτη σειρά της Εβδομάδας Μόδας και έχει ένα αψεγάδιαστο σώμα, χωρίς υπερβολή. Επίσης διαθέτει ένα όμορφο πρόσωπο το οποίο με όλη την ταλαιπωρία που έχει υποστεί τόσο από τη νυχτερινή δουλειά όσο κι από τα όσα έχει περάσει στη ζωή της στέκει αρκετά καλά. Διαφωνώ με το piercing στο φρύδι είναι out of (her) style, καθώς και με τα τατουάζ της, θεωρώ ότι κι αυτά ήταν μια παρόρμηση που δε συμβαδίζει με το γενικότερο lifestyle της. Αλλά αν της αρέσουν κανένα πρόβλημα.


Στη συγκεκριμένη της εμφάνιση διαφωνώ με το τόσο σφιχτό κολιέ. Δε θέλουμε να πνιγούμε, θέλουμε να στολίσουμε το λαιμό μας. Το μπουστάκι είναι εντελώς Αγγελική Ηλιάδη, δηλαδή τόσο που αν το φορούσε άλλη θα της το έβγαζα και θα το πήγαινα στην Ηλιάδη. Το παντελόνι όμως δεν είναι Αγγελική Ηλιάδη και έπρεπε να της το βγάλω και να το δώσω σε αυτή που ανήκει. Τα παπούτσια εκθαμβωτικά, ταιριάζουν και με το βραχιόλι, μεγάλο match. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, αν εξαιρέσουμε το παντελόνι, όλα τα υπόλοιπα είναι ok. Προσωπικά, θα την ήθελα με ένα τζην χαμηλοκάβαλο, loose και σκισμένο ή με μια παντελόνα τελοσπάντων και όχι με αυτό το σχεδόν cigarette και ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι. Δεν έχει κάτι κακό το παντελόνι, απλώς δεν είναι το στυλ της.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Η γυναίκα επιλέγει άντρες με τον ίδιο τρόπο που διαλέγει εσώρουχα…

Aν δεν έχεις παντρευτεί, τότε θα καταλάβεις γιατί γράφτηκε αυτό το άρθρο: Γιατί αυτός εκεί έξω είναι ένας κόσμος για παντρεμένους

Η Φαίη Σκορδά έκανε την πιο basic chic εμφάνιση του καλοκαιριού στην τελευταία της εκπομπή. Δες πως μπορείς να πετύχεις το look της!