Μπρίτνευ Σπίαρς: Αν υπάρχει \"τερματικό\" στο κιτς... εκείνη το έφτασε! Γυμνάστηκε με smokey eyes και γέλασε η κοινωνία (Βίντεο)

Μπρίτνευ Σπίαρς: Αν υπάρχει \
Η πάλαι ποτέ διάσημη τραγουδίστρια Μπρίτνευ Σπίαρς που με την εμφάνισή της την δεκαετία του 90 δημιούργησε ένα κύμα από θαυμαστές, άλλαξε λίγο. Από fashion pop idol μιας ολόκληρης γενιάς έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε μαϊντανός και μάλιστα μαραμένος!

Μέσα στα χρόνια λόγω της υπερέκθεσης της προσωπικής της ζωής η Μπρίτνευ Σπίαρς απέκτησε τελικά και πάρα πολλούς haters. Έπαψε να είναι η λαμπερή τραγουδίστρια που ήταν κάποτε και εξαφανίστηκε και από τις μουσικές σκηνές. Διαβάστε παρακάτω:

Τώρα όμως η Μπρίτνευ που αρχίζει να εμφανίζεται ξανά, προσπαθεί να θυμίζει στους followers της μέσα από το Instagram ότι υπάρχει. Το θέμα είναι ότι με αυτά που ανεβάζει μάλλον γελάει η κοινωνία... Η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει γυμναστική και να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αποκαλύπτοντας τα μυστικά των ασκήσεων που κάνει.

Εμάς μας φάνηκε τουλάχιστον αστείο διότι η Μπρίτνευ δεν φημίζεται για το τέλειο και άψογο σώμα. Αντιθέτως οι αυξομειώσεις του βάρους της είναι κάτι συχνό.

[gallery size="full" ids="414589,414590"]

Επίσης καλές και οι πλαστικές επεμβάσεις αλλά με ρέγουλα γιατί τώρα πια η Μπρίτνευ θυμίζει Μπρίτνευ... Το βάψιμο δεν θέλω να το σχολιάσω. Αν αποφάσισε να κάνει smokey Eye την ώρα της γυμναστικής δεν ξέρω τι να περιμένουμε από μια βραδινή εμφάνιση.

Τέλος δεν μας άρεσε καθόλου το "στριμωξίδι" που έπεσε στο στήθος της. Αν είχε μιλιά το καημένο θα ούρλιαζε. Ελπίζω η κατά τ' άλλα γλυκιά Μπρίτνευ ή να θυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό της ή να κρυφτεί...



 





Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Το μπλουζάκι της Κατερίνας Καινούργιου είναι ότι πιο fabulous είδαμε τελευταία

Aυτή είναι μια αυθόρμητη καλοκαιρινή φωτογραφία με την Κατερίνα Στικούδη. Τι όχι;

H Emily Ratajkowski ακόμα μια φορά ολόγυμνη και …λαχταριστή!