Oι Celebrities αρετουσάριστες με τα μαγιό τους: Η μεταμφιεσμένη, το μαλλί κομμωτηρίου και το λάθος νούμερο σορτσάκι

Oι Celebrities αρετουσάριστες με τα μαγιό τους: Η μεταμφιεσμένη, το μαλλί κομμωτηρίου και το λάθος νούμερο σορτσάκι
Kαλοκαιράκι...Οι celebrities ξεχύθηκαν στις παραλίες κυρίως για να δείξουν τα κορμιά τους και δευτερευόντως για να δροσιστούν. Πάμε να τις καμαρώσουμε:

H Kατερίνα Καινούργιου:

Aυτό το μαγιό μοιάζει με παραλίγο πουά, αφού έχει βούλες αλλά όχι αρκετές για να επιτευχθεί το προαναφερόμενο πατρόν. Λίγο πουά το μαγιό, λίγο περίεργο το γυαλί, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και χωρίς το αγόρι της.



Η Ντορέτα Παπαδημητρίου:

Eδώ έχουμε ένα διπλό στόχο: Στυλ και μητρότητα. Δύσκολα συνδυάζονται. Η Ντορέτα κουβαλάει τα οικογενειακά βάρη και είναι σκεπασμένη με μια καλόγουστη πετσέτα. Η τσάντα που στην αρχή περάσαμε για αλεξίπτωτο δικαιολογείται αφού μέσα έχει τα άκρως απαραίτητα για τα παιδιά της.



 

Η Νικολέτα Ράλλη:

Γειά σου Νικολέτα που μεταμφιέστηκες και δε σε γνωρίσαμε! Πολύ ωραίο στυλ αλλά με αυτά τα γυαλιά δε φαίνεσαι ότι είσαι εσύ.



Μαίρη Συνατσάκη:

Αυτή είναι μια πόζα η οποία δεν την κολακεύει ιδιαίτερα, όπως και το σορτσάκι. Βέβαια ενημερωθήκαμε ότι έκανε θαλάσσια σπορ και γι αυτό το προτίμησε. Έστω λοιπόν, ότι θυσίασε στο βωμό του αθλητισμού το στυλ. Θα το θέλαμε λίγο πιο στα μέτρα της γιατί αυτό ξεφεύγει από το boyfriend και το loose και πάει στο λάθος νούμερο.



Η Σάσα Μπάστα:

Εξαιρετική και από σώμα και από μαγιό. Με το μαλλί που είναι κομμωτηρίου διαφωνούμε λίγο, αλλά είπαμε, είναι για τη φωτογραφία, επομένως δεκτόν.



H Ελίνα Μπόμπα:

H μικρή Μπομπίτσα κυκλοφορεί με αξεσουάρ ένα Γουόκι Τόκι στην τσέπη της. Δεν ξέρω το λόγο, πιθανόν να συνομιλεί με ραδιοταξί, ή να επικοινωνεί με την αδερφή της άμεσα σα να εργάζονται και οι δυο στην ίδια συναυλία.



H Eλεονώρα Μελέτη:

Mε μια καταδρομική εμφάνιση η Ελεονώρα απολαμβάνει το καφεφάκι της ανέμελη. Η παρουσιάστρια έχει δείξει από το παρελθόν ότι έχει μια προτίμηση στα πιο μάχημα beachwear επειδή ασχολείται και με τα θαλάσσια σπορ. Εδώ βλέπουμε ένα nude μαγιό το οποίο δεν την κολακεύει ιδιαίτερα και ένα army παντελόνι ή βερμούδα, κόβεται και δε βλέπω το οποίο την παρακάνει απλή. Ειναι κάπως σκληρή η εικόνα και όχι ιδιαίτερα θηλυκή.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Όλα όσα πρέπει να προσέχετε στις εκπτώσεις, για να ψωνίσετε με το συμφέρον σας και όχι να πιαστείτε κορόιδα…

Oυπς! Κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτή τη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου…

Σε αυτή την παραλία της Ελλάδας τα νερά είναι πάντα κρύσταλλο!