Οι ισχυρές γυναίκες που ήρθαν στην Ελλάδα και παρέδωσαν μαθήματα στυλ:Όσο πιο ψηλά στέκει ένας άνθρωπος, τόσο πιο απλός είναι.

Οι ισχυρές γυναίκες που ήρθαν στην Ελλάδα και παρέδωσαν μαθήματα στυλ:Όσο πιο ψηλά στέκει ένας άνθρωπος, τόσο πιο απλός είναι.
Μια ματιά σε φωτογραφίες της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, ή σε αυτές του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα, θα σας δείξει τί σημαίνει το στυλ, να είναι μέσα σου και όχι να προσπαθείς να το επιτύχεις με υπερβολές.

Η πραγματική κομψότητα, κρύβεται στην απλότητα. Το αληθινό στυλ, βρίσκεται στο χαρακτήρα του ανθρώπου και όχι στη ντουλάπα του. Αν έχεις μέσα σου την φινέτσα θα τη φορέσεις κιόλας. Και δε χρειάζεται να αγοράσεις κάτι ακριβό, ούτε κάτι εκκεντρικό. Γούστο χρειάζεται να έχεις. Διαβάστε παρακάτω...



Βλέπετε κάποια υπερβολή σε αυτή τη φωτογραφία; Σας ενοχλεί κάτι στυλιστικά; Αδιαφορούμε πλήρως για την πολιτική προέκταση του θέματος, εδώ ασχολούμαστε μόνο με τη μόδα. Και όσον αφορά το στυλ, εμείς κάνουμε βαθιά υπόκλιση. Όλοι είναι όπως πρέπει. Όσο πρέπει και όχι επειδή πρέπει,αλλά επειδή έτσι είναι.



Το καφτάνι της Μαρί Σαντάλ υπέρκομψο, η εμφάνιση του Παύλου το ίδιο. Βλέπετε κάτι το υπεβολικό; Εμείς όχι. Βλέπετε κάτι το εκκεντρικό; Eμείς όχι. Βλέπετε κάτι λάθος; Εμείς όχι. Αυτό που βλέπουμε είναι δυο άνθρωποι ντυμένοι απλά, απέρριτα και σωστά. Παρόλα τα χρήματα που έχουν. Δεν είναι βλάχοι. Είναι αριστοκράτες.



Βλέπουμε τις τάσεις του καλοκαιριού, όπως το Panama Hat, προσαρμοσμένο σε μια light εκδοχή. Λιτές εμφανίσεις που δεν είναι πολυφορτωμένες από κοσμήματα, καμμία επίδειξη πλούτου, κι όμως, κρύβεται τόσος από πίσω.



Αν λοιπόν, θέλετε κάποιον να σας εμπνεύσει για την εμφάνισή σας, επιλέξτε σωστά. Τα ρούχα αυτά μπορείτε να τα βρείτε και πολύ οικονομικά. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Σταματήστε λοιπόν να εντυπωσιάζεστε από δευτερότριτες γυναίκες οι οποίες φοράνε γιγαντιαίους κρίκους για να πάνε στη Λούτσα, αναβαθμίστε το γούστο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

#FreeAthinaOikonomakou H Aθηνά δε μπορεί να κάνει ένα μπάνιο στη Μύκονο με την ησυχία της, δώστε της λίγο χώρο.

Demy: Δείτη τη χωρίς ρετους με το μαγιό της. Όσο για το χρώμα του; Τα όνειρά μου κόκκινα, τα όνειρά σου άσπρα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γινει ροζ.

Θα μπορούσε να είναι μια κοπέλα που κάνει rollers στην Καλιφόρνια. Κι όμως είναι η Φαίη Σκορδά!

 
TAGS