Eλένη Χατζίδου, πήγαινε και καμμια φορά στη θάλασσα άβαφη. Δεν είναι πίστα η παραλία.

Eλένη Χατζίδου, πήγαινε και καμμια φορά στη θάλασσα άβαφη. Δεν είναι πίστα η παραλία.
Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram της Ελένης Χατζίδου διαπιστώνει κανείς ότι χρησιμοποιεί make up για να πάει στην παραλία. Δεν είναι πίστα η ακρογυαλιά.

Δε μπορώ να καταλάβω αυτού του είδους την ανασφάλεια. Να είσαι μια γυναίκα, νέα, εμφανίσιμη, φρέσκια που να μη χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να χαρείς τη θάλασσα και τον ήλιο από μια αντιηλιακή κρέμα και το χαμογελό σου κι εσύ να βάφεσαι με make up και κραγιόν για να πας να κάνεις ηλιοθεραπεία. Η ανασφάλεια είναι άσχημη, όχι εσύ και μιλώ γενικότερα, με αφορμή την Ελένη Χατζίδου που κάνει contouring για να παει στην πλαζ. Στις φωτογραφίες τις οποίες είναι άβαφη, φαίνεται πολύ πιο νέα, πιο όμορφη και πιο αληθινή από αυτές στις οποίες έχει χτενιστεί και βαφτεί για να πάει για μπάνιο.


Η Αudrey Hepburn έλεγε πως όμορφα κορίτσια είναι τα ευτυχισμένα κορίτσια. Αν θέλεις να είσαι πραγματικά όμορφη λοιπόν μην το ψάχνεις στο κραγιόν σου. Ψάξτο στην καρδιά και στο μυαλό σου. Χαμογέλα και βρες νόημα στη ζωή σου. Για εμένα, για εσένα , για κάθε γυναίκα εκεί έξω, η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Το make up δε μπορεί να κρύψει την κατάσταση της ψυχής μας. Αυτό είναι που θέλουμε όλες, να λάμπουμε χωρίς κανένα απολύτως ίχνος μακιγιαζ. Nα λάμπουμε από ευτυχία.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

H Λάουρα Νάργες ήθελε να αντιγράψει τη Rihanna, αλλά δεν τα κατάφερε.

H Eλευθερία Ελευθερίου πήγε στην παραλία. Τι να μην αντιγράψεις από το look της.

Οι δυο πρωην πανελίστριες της Μενεγάκη, Αντωνία Καλλιμούκου – Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσαν το ίδιο φόρεμα. Σε ποιά ταίριαζε καλύτερα;