#not! H Zοζεφίν έκανε μια εμφάνιση από άλλο πλανήτη...

#not! H Zοζεφίν έκανε μια εμφάνιση από άλλο πλανήτη...
H τραγουδίστρια Ζοζεφίν αυτή τη φορά το παραέκανε και πραγματοποίησε μια εμφάνιση η οποία ήταν υπερβολικά φουτουριστική ακόμη και για την ίδια.

Σε γενικές γραμμές το στυλ με το οποίο εμφανίζεται στην πίστα είναι γνωστό: Κοντό μπλουζάκι, κοντή φουστίτσα, στενά και τα δύο και σε όσο το δυνατόν πιο φανταχτερά υλικά και πιο γυαλιστερά υφάσματα. Αυτή τη φορά όμως, ντύθηκε πραγματικά σα να πρωταγωνιστούσε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας:


Koιτάξτε και η υπερβολή κάποια στιγμή πρέπει να έχει ένα όριο, είναι αυτή η γραμμή που φλερτάρει με το κιτς. Είπαμε να ντυνόμαστε εκκεντρικά, να δημιουργούμε τάσεις, να επιλέγουμε ξεχωριστά υλικά αλλά να μην ξεχνάμε ποτέ ότι τραγουδάμε σε ελληνικό κέντρο διασκέδασης γνωστό και ως μπουζούκια, καλό είναι να θέτουμε ένα όριο στον avant garde-ισμό μας.


Επομένως, το συγκεκριμένο σύνολο θεωρώ πως ήταν too much χωρίς να κολακεύει και καλό θα είναι να μειώνεται λίγο ο θόρυβος είτε στο ρούχο είτε στο υλικό προκειμένου να έχουμε ένα λιγότερο "εκκωφαντικό" στυλιστικά αποτέλεσμα.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Η πιο άνετη μπαλαρίνα της σεζόν! Πραγματικά τη φοράς και πετάς!

Eίστε έτοιμες να φορέσετε γόβες για…φίλημα;

Kαλωσορίστε τα mules-μπαλαρίνες, τα παπούτσια που κάνουν νέα είσοδο στη ζωή μας