Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

#not! Φλορίντα μας γιατί; Η εμφάνιση της Πετρουτσέλι που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα

#not! Φλορίντα μας γιατί; Η εμφάνιση της Πετρουτσέλι που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα
CELEBRITY STYLE 05.09.2017 15:56
Eάν δεν έβλεπα από πίσω τη διαφήμιση της αλυσίδας κινηματογράφων θα ήμουν βέβαιη ότι η Φλορίντα έχει πάει στον εσπερινό.

Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε μια εμφάνιση, η οποία ξέφυγε από τα όρια του σεμνού και μπήκε στα πλαίσια του συντηρητικού. Ας δούμε τη φωτογραφία:Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Kαταρχήν, αναγνωρίζω ένα ελαφρυντικό, ότι δεν την κολακεύει η πόζα. Μου θυμίζει εμένα στο νηπιαγωγείο που δεν ήθελα να πω το ποιήμα μου.

Πάμε στα ρούχα: Επειδή είμαι ο άνθρωπος που αποθεώνει και τιμά το total black, θα τονίσω ότι δε φταίει αυτό για το συντηρητισμό του αποτελέσματος αλλά το μήκος του ρούχου και τα παπούτσια ταιριάζουν σε μεγαλύτερες ηλικίες. Επίσης και το πιάσιμο στα μαλλιά συμπληρώνει το puzzle και τονίζει τη βαρεμάρα του αποτελέσματος.

Είναι κρίμα μια τόσο νέα και όμορφη κοπέλα να χαντακώνει την εμφάνισή της επιλέγοντας τρία λάθος στοιχεία τα οποία μαζί καταστρέφουν το στυλ : Συντηρητικό μήκος φορέματος, συντηρητικό παπούτσι, συντηρητικό χτένισμα. Μια βόλτα στον κινηματογράφο είναι όχι το παρόν σε κάποιο μνημόσυνο. Σε αγαπάμε και θεωρούμε ότι είναι απλά μια κακή στιγμή, είσαι κούκλα, ξαναβρες το στυλ σου.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Aυτό το ονειρεμένο Bohemian φόρεμα είναι για μενα, για σενα, για όλες!

Φέτος πρέπει να αποκτήσεις αυτό το ιδιαίτερο καπέλο

H μπότα των Zara που όταν τη φορέσεις θα νιώσεις ότι κάνεις πασαρέλα!
Share