Τι είναι στυλιστικά η Melania Trump; Αναλύουμε το προφίλ της πρώτης Κυρίας

Τι είναι στυλιστικά η Melania Trump; Αναλύουμε το προφίλ της πρώτης Κυρίας
Η γυναίκα τρόπαιο ενός πλούσιου άντρα, η τρίτη κατά σειρά σύζυγος, η κοπέλα που παράτησε τις σπουδές της για να κάνει μόντελιγκ και πλέον η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, λέγεται Melania Trump.

Από την Έλενα Φάκου

Η Melania Trump στα 46 της χρόνια πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου σαν οικοδεσπότρια. Αν κρίνουμε από το διαμέρισμά της στον πύργο του συζύγου της, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ίσως τον βάψει χρυσό.


Αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική δυνατότητα της κυρίας Trump να ντυθεί ,τότε πραγματικά, θα μπορούσε να είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα της υφηλίου. Όμως εδώ έρχεται η φράση μιας πολύ σπουδαίας γυναίκας, της Edna Woolman Chase ,η οποία ήταν αρχισυντάκτρια της Vogue από το 1914 έως το 1952 και λέει: "Tη μόδα, μπορείς να την αγοράσεις, το στυλ όμως όχι".


Κρίνοντας από το ρούχο το οποίο φόρεσε η Melania στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, δηλαδή το νυφικό της, θα έλεγα πως ήταν τόσο υπερβολικό που έμεινε στην ιστορία χωρίς κανέναν άλλο λόγο. Ήταν μια δημιουργία του John Galliano, για τον οίκο Christian Dior και κόστισε περισσότερο από $100,000. Άν με ρωτήσετε για το φόρεμα, θα σας πω ότι ψάχνω πάντα τη γυναίκα μέσα στο φόρεμα, αν δεν υπάρχει γυναίκα δεν υπάρχει φόρεμα. Το έχει πει η αξεπέραστη Coco Chanel . Και η Melania δεν υπήρχε. Επομένως απάντησα στην ερώτηση.


Συνοψίζοντας, μέχρι οι στυλίστες της κυρίας Τrump να καταβάλουν προσπάθειες να τη ντύσουν με κάποια σικ κομμάτια στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, εκείνη ντυνόταν με πομπώδη, φανταχτερά, ακριβά μεν , φωνακλάδικα δε ρούχα, πολύχρωμα, πολύ φορτωμένα, πολύ επώνυμα, πολύ εκτυφλωτικά, πολύ προκλητικά, γενικά πολύ. Αυτή είναι η λέξη που τη χαρακτηρίζει. Το πολύ. Too much. Και το πολύ σε αυτά τα πράγματα σημαίνει ότι κάτι λίγο υπάρχει σε κάποια άλλα.


Η Μelania Trump είναι μια όμορφη γυναίκα. Αυτό όμως δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το αν είναι μια κομψή γυναίκα. Η κομψότητα υπάρχει στην προσωπικότητα και στον τρόπο ζωής όχι μόνο στα ρούχα. Δεν είσαι και τόσο κομψή όταν παντρεύεσαι τον sugar daddy σου και ζεις σε ενα ολοχρυσο κιτς διαμέρισμα χωρίς να έχεις καλλιεργήσει και τόσο τον εαυτό σου. Πως να το κάνουμε, αυτό είναι ένα διαφορετικό lifestyle.


Αρκετοί είναι οι σχεδιαστές οι οποίοι αρνούνται να την ντύσουν για ιδεολογικούς λόγους. Ας ελπίσουμε λοιπόν, ο Λευκός Οίκος να μην αλλάξει χρώμα και η κυρία Τrump να με διαψεύσει με τις ενδυματολογικές και όχι μόνο επιλογές της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

To μαύρο φόρεμα με το πιο ενδιαφέρον κέντημα θα το βρεις στο Zara

Τσολάκη, Οικονομάκου, Καινούργιου, Μπόμπα: Tα τέσσερα look των celebrities που αξίζει να δεις και να τα κάνεις δικά σου!

Λαμπερή πρεμιέρα για τη Βίκυ Καγιά και το Shopping Star: Τι φόρεσε για να καλύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της;
TAGS