Όλες οι χρονιές της Ελένης Μενεγάκη! Η \"μαύρη\" πρεμιέρα και ο λόγος που φορούσε πάντα μπλε!

Όλες οι χρονιές της Ελένης Μενεγάκη! Η \
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μας είχε λείψει πολύ από την τηλεόραση!

Για την πρώτη της εμφάνιση, επέλεξε ένα λευκό μάξι φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της την οποία για πρώτη φορά το καλοκαίρι η Ελένη δεν κουράστηκε ιδιαίτερα να διατηρήσει μιας και όπως η ίδια αποκάλυψε, έτρεχε πολύ για να ετοιμάσει την πλήρως ανανεωμένη εκπομπή της! Διαβάστε παρακάτω...

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ήταν πολύ ήσυχα και τα αξεσουάρ απουσίαζαν με μόνη εξαίρεση μια χρυσή ζώνη που τόνιζε την λεπτή μέση της! Η στιλιστική επιλογή της Ελένης μας εξέπληξε ιδιαίτερα μας και ήταν από τις ελάχιστες φορές που η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν επέλεξε να βάλει κάτι..... μπλε!



Για την περσινή σεζόν, η προληπτική Ελένη επέλεξε ένα σατέν μπλε φόρεμα το οποίο της πήγαινε πολύ!

Το 2016 όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη επέλεξε το μπλε το οποίο και είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα όχι μόνο επειδή της πάει και τονίζει τα μάτια της αλλά και γιατί.... ξορκίζει το μάτι στο οποίο η Ελένη πιστεύει πάρα πολύ!

Δείτε όλες τις πρεμιέρες της με μπλε φόρεμα:



Στην πρεμιέρα της το 2014



Σε μια από τις πρώτες πρεμιέρες της στον Αlpha



Με την αγαπημένη της κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου την χρονιά που ανακοίνωσε το διαζύγιο της από τον Γιάννη Λάτσιο

Το μπλε χρώμα η έξυπνη Ελένη όμως, το φοράει αρκετά συχνά και σε.... δημόσιες εμφανίσεις της!



Αξιοσημείωτο είναι ότι η μόνη -σχεδόν- ημέρα που η Ελένη δεν έβαλε μπλε αλλά..... μαύρο ήταν εκείνη της ανακοίνωσης του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο!

Ήταν 29 Ιανουαρίου του 2010, απόγευμα Παρασκευής, όταν, με μια λιτή ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ, η παρουσιάστρια και ο πρώην διευθυντής του ΑΝΤ1 ανακοίνωσαν πως τερματίζουν τον γάμο τους, μετά από εννέα χρόνια και τρία παιδιά. «Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους», ανέφεραν.

Την Δευτέρα, η Ελένη φανερά “μουδιασμένη” και φορώντας ακόμα τη βέρα στο χέρι απέφυγε να δώσει εξηγήσεις... για το ανακοινωθέντα επισήμως με «δελτίο τύπου» χωρισμό της.

Στο ξεκίνημα η Ελένη έδειχνε αμήχανη σαν να έβγαινε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. “Είναι η εβδομάδα που μπαίνουμε σε κλίμα χαράς, τρέλας και γλεντιού. Κακά τα ψέματα αν δεν έχεις κέφι ότι και να στολίσεις δεν στο φτιάχνει”, είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στις ημέρες των αποκριών.

Το... ιστορικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ec-mjtXMx18

Η Ελένη, παρακάλεσε ακόμα και τους τηλεθεατές που μιλούσαν τηλεφωνικά μαζί της στο διαγωνιστικό μέρος της εκπομπής, να μην αναφερθούν σε άλλο θέμα εκτός από αυτό που συζητάνε. Δηλαδή για το χωρισμό ούτε κουβέντα... Επίσης, όταν η Άσση Μπίλιου, μίλησε για τα ζώδια είπε η Μενεγάκη: “Πες μου κάτι ωραίο για τον Φεβρουάριο”.

Στο τέλος της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που της συμπαραστέκεται αυτή τη δύσκολη στιγμή. “Ευχαριστώ όλους τους τηλεθεατές που μου έστειλαν email για να εκφράσουν αυτό που θέλουν να εκφράσουν. Ευχαριστώ. Δεν θα πω τίποτα άλλο πέρα από αυτό” και έκλεισε με ένα email τηλεθεατή ο οποίος έγραφε ότι τα μηνύματα που θα λάβει να μην τα ξεχάσει και να τα κρατήσει μέσα σε ένα κουτί πρώτων βοηθειών που θα φτιάξει. “Σας κρατάω λοιπόν σαν κουτάκι πρώτων βοηθειών” είπε η Ελένη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Η στυλιστική μετάλλαξη της Φαίης Σκορδά: Το κιτς κορίτσι από το Κιλκίς που έγινε fashion diva της ελληνικής τηλεόρασης

H Δούκισσα Νομικού με το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει φέτος από τη ντουλάπα μας

To φόρεσε η Σκορδά, το φόρεσε η Καινούργιου: Το παντελόνι που πρέπει να δοκιμάσουμε φέτος