Crash test: Ποια παρουσιάστρια έκανε την πιο ωραία εμφάνιση στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

Crash test: Ποια παρουσιάστρια έκανε την πιο ωραία εμφάνιση στην πρεμιέρα της εκπομπής της;
Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και με αφορμή την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη σήμερα, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε τι επέλεξαν οι πιο γνωστές παρουσιάστριες στην επίσημη πρώτη των εκπομπών τους. Για να δούμε. Θα συμφωνήσετε μαζί μας;

Μαρία Μπεκατώρου


Η Μαρία ήταν απλή και κομψή, όπως θα μας άρεσε να βλέπουμε όλες τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Διαφωνούμε μόνο με τα παπούτσια της ενώ κατά τ’άλλα το σύνολο είναι όπως πρέπει.

Ζέτα Μακρυπούλια


Το total white της Ζέτας στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν, ήταν ένα από τα αγαπημένα μας. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο γι’ αυτό το look.

Φαίη Σκορδά


Η Φαίη φόρεσε λευκό στην πρεμιέρα της, και δεν ήταν η μόνη. Το σύνολό της ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της, σίγουρο win-win για την πρώτη εκπομπή της σεζόν. Διαφωνούμε λίγο με τα παπούτσια και σ’ αυτή την περίπτωση, αλλά σε γενικές γραμμές το σύνολο ήταν κάτι παραπάνω από καλό.

Ελένη Τσολάκη


Πολύ κομψή ήταν και η Ελένη στην πρεμιέρα του Slam. Μας άρεσε πολύ αλλά δεν σας κρύβουμε ότι θα την προτιμούσαμε με παντελόνι.

Ελένη Μενεγάκη


Η Ελένη είναι πιο ωραία από κάθε άλλη πρεμιέρα της με αυτό το λευκό shirt dress που επέλεξε για την πρεμιέρα. Μπράβο και πάλι μπράβο.

Τατιάνα Στεφανίδου


Στενό pencil φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin. Enough said, η Τατιάνα ήταν υπέροχη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Η Σταματίνα με τη βοήθεια του Σπύρου Σαββίνου, που είναι ο νέος στιλίστας της, επέλεξε το τέλειο σύνολο για πρεμιέρα. Δεν έχουμε να πούμε κάτι αρνητικό για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Κατερίνα Καραβάτου


Όχι αυτή η εμφάνιση της Κατερίνας δεν μας άρεσε καθόλου. Περιμέναμε πολύ περισσότερα και από την ίδια και από τον πολύ ταλαντούχο στιλίστα της, Άρη Γεωργιάδη, που μας έχει εντυπωσιάσει τόσες φορές με τις επιλογές του.

Κατερίνα Καινούργιου

Αν και το look της δεν ήταν καθόλου κακό, η Κατερίνα Καινούργιου μας στεναχώρησε λίγο με την ξανθιά της μπούκλα και το υπερβολικό μακιγιάζ, γιατί πολύ απλά δε χρειάζεται τίποτα από αυτά στην πραγματικότητα. Την έχουμε δει άβαφη και είναι απλά εντυπωσιακή. Δεν χρειάζεται να βάζει τόσα πάνω της...

Ευαγγελία Αραβανή


Η Ευαγγελία επέλεξε για την πρεμιέρα του My Style Rocks μία body conscious φούστα σε καφέ απόχρωση, την οποία συνδύασε με μπλε τοπ. Μας άρεσε γιατί κολάκευε το σώμα της, παρόλα αυτά θα προτιμούσαμε έναν πιο φρέσκο χρωματικό συνδυασμό.

And the winner is...


Αν και όπως ήδη διαβάσατε όλες είχαν τα καλά και τα κακά τους στοιχεία, καταλήξαμε ότι η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να κάνει φέτος την πιο ωραία εμφάνιση στην πρεμιέρα της. Ο λόγος είναι η απλότητα. Αποφεύγοντας κάθε είδους υπερβολή και επιλέγοντας ένα κλασικό κομμάτι βγήκε κερδισμένη και εμείς απλώς ελπίζουμε να συνεχίσει τις επιτυχημένες, στιλιστικά, εμφανίσεις, σε αντίθεση με τις περασμένες σεζόν που -αν και μας άρεσε πολλές φορές- έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Πηγή: Instyle.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θες να νιώθεις πάντα άνετη στις εμφανίσεις σου; Τα 3 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου

Tο λευκό φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που ξετρέλανε τους τηλεθεατές! Πού μπορείτε να το βρείτε;

Αυτό είναι το πιο sεxy σύνολο που έχει φορέσει η Φαίη Σκορδά και πρέπει να το αντιγράψεις