Όταν οι celebrities πάνε σε απονομή πλατινένιου δίσκου: Οι hot και οι NOT εμφανίσεις που πρέπει να δείτε!

Όταν οι celebrities πάνε σε απονομή πλατινένιου δίσκου: Οι hot και οι NOT εμφανίσεις που πρέπει να δείτε!
Τον ακάθιστο έχουν οι τοπικοί celebrities αγαπημένοι μου αναγνώστες αφού μετά την έξοδο τους για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη (Δείτε εδώ) βρέθηκαν χτες στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Και για να μην μας λέτε κακούς, σήμερα σας έχουμε εκτός από ΝΟΤ και hot παρουσίες!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου


Και ξεκινάω ευθύς αμέσως:



Αγαπημένη μου Μαρί Κυριακού που πολύ σε συμπαθώ δυστυχώς η εμφάνιση σου δεν μου άρεσε πολύ. Το τζιν είναι σούπερ, τα μποτάκια αμφιλεγόμενα, η γούνα όμως είναι τελείως out! Διότι η τάση αυτή καλή μου, φορέθηκε πολύ περασμένες σεζόν και καλό είναι αυτό το κομμάτι να μένει γενικά στην γκαρνταρόμπα σου (μέσα). Έχε χάρη που όπως μου είπε και μια φωνή από το γραφείο είσαι η Μαρί της καρδιάς μας και σε πάμε!



Συνεχίζω με την Βασιλική Νταντά που μάλλον θα την κάνουμε.... νταντά για το look της! Το shirt dress είναι τάση αλλά αυτό δεν είναι του γούστου μας, ούτε και κατάλληλο για την περίσταση. Με αθλητικά παπούτσια και ένα backpack θα ήταν σούπερ για μια πρωινή έξοδο, αλλά για εκδήλωση που γίνεται βράδυ καλό θα ήταν να επιλέξεις κάτι πιο σικ! Την άλλη φορά ευελπιστώ να σε δω καλύτερη.



Συνεχίζω με την Ευριδίκη που πρέπει να το έσκασε από το χρονοντούλαπο της μαμάς μου! Ευριδίκη μου, το δέρμα είναι trend αλλά το total leather look δεν φοριέται πουθενά εκτός κι αν θέλεις να ντυθείς catwoman σε κλίμα Haloween! Ένα μεγάλο NOT στην εμφάνιση σου, η οποία θα σωζόταν με ένα τζινάκι και t shirt που τόσο σου πάνε.

Δεν ξέρω αν είσαι ακόμα ζωντανή από τα απανωτά στιλιστικά σοκ αλλά σε περίπτωση που είσαι, περνάω στην Μελίνα Ασλανίδου. Μελίνα μου, όπως λέει και ένα πρόσφατο σουξέ σου (σε παραλλαγή) «Πες μου, που να βρω τώρα... έναν στιλίστα να σε σώσει» Το κυπαρισσί αυτό κοστούμι (;) είναι τόσο κακό, όσο ο ήρωας από την ταινία «Εγώ ο απαισιότατος», δηλαδή για να γίνω κατανοητή αν και βαθιά μέσα του είναι ένα ωραίο κοστούμι, κάτι έχει πάει στραβά. Το τι, σκέψου πως ούτε εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω! Ξεχωριστή αναφορά αξίζει το βελούδινο τοπ σου που ολοκληρώνει την... πράσινη πανδαισία!



Και ξάφνου εκεί στην... στιλιστική καταχνιά εμφανίστηκε η Τάμτα! Και η αλήθεια είναι πως το look της με εντυπωσίασε: Από την πλισέ φούστα που είναι η τάση της σεζόν, μέχρι το σκούρο κραγιόν που επίσης θα φορεθεί πάρα μα πάρα πολύ είσαι η πιο hot και μπράβο σου! Αγαπώ επίσης τις γόβες σου με το καλτσάκι αλλά και τον κότσο μπαλαρίνας!

Όλες οι λεπτομέρειες του look από την εμφάνιση της Μενεγάκη στο Καλλιμάρμαρο: Το designer φόρεμα και οι γόβες που αγγίζουν σε κόστος έναν μισθό

Όχι, για να μην λέτε ότι δεν είμαι δίκαιη!