Total black look: Φόρεσέ το σε μια βραδινή έξοδο όπως οι κυρίες της ελληνικής showbiz

Total black look: Φόρεσέ το σε μια βραδινή έξοδο όπως οι κυρίες της ελληνικής showbiz
To total black, ή αλλιώς …όλα μαύρα, αποτελεί μια διαχρονική, σικάτη και safe επιλογή για τις γυναικείες εμφανίσεις. Τα καλύτερα μποτάκια των Zara τα φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα συνδύασε υπέροχα

Οι γυναίκες το προτιμούμε γιατί εκτός από αρκετά θηλυκό και σέξι, το μαύρο χρώμα είναι και ένα χρώμα που «καμουφλάρει» ατέλειες και «κόβει» κιλά. Διαβάστε παρακάτω...

Αποτελεί, επίσης, τον ιδανικότερο καμβά για να «παίξεις» σε μια εμφάνιση με ωραία αξεσουάρ, με χρωματιστά fashion items, με αντιθέσεις, ενώ σαν χρώμα θεωρείται εξαιρετική επιλογή για πιο formal, βραδινές εμφανίσεις.

Η Ελένη Χατζίδου μας ανοίγει την ντουλάπα της και μας αποκαλύπτει τα στυλιστικά της μυστικά! (βίντεο)

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη από θεατρικές, κινηματογραφικές πρεμιέρες, συναυλίες και fashion events, και σ’ αυτές εντοπίσαμε πολλές γνωστές κυρίες της ελληνικής showbiz με total black σύνολο…

Σου παρουσιάζουμε κάποιες απ’ αυτές για να πάρεις ιδέες

1- H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε το «παρών» σε opening party επενδύοντας σ' ένα αμάνικο μίνι φόρεμα με κουμπιά και ζώνη στη μέση, το οποίο φόρεσε με over-the - knee μπότες, ενώ φρόντισε να κάνει αντίθεση στο μαύρο κρατώντας ένα λευκό τσαντάκι.



2- Η Νάντια Μπουλέ πήγε θέατρο μ' ένα little black dress, με κλος φούστα και λεπτομέρεια από διαφάνεια στο μπούστο, ενώ το φόρεσε με leather jacket και ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο. Κρατούσε, και η Μπουλέ, μια λευκή τσάντα με φλοράλ λεπτομέρειες.



3- Στη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι, η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε με total black σύνολο στο οποίο συνδύασε μαύρο ριγέ παντελόνι, lingerie τοπ, μαύρο ασύμμετρο σακάκι, και δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.



4- Η Έλενα Παπαβασιλείου εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα» με το σέξι μαύρο φόρεμά της, με το σκίσιμο και αποκαλυπτικό μπούστο, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσές γόβες.



5- Η Σίσσυ Φειδά στην πρεμιέρα του Mamma Mia επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο παντελόνι- καμπάνα με μαύρη ριχτή μπλούζα, ενώ οι γόβες της ήταν γκρι και η τσάντα της μαύρη και πλεκτή.



6- H Έλλη Κοκκίνου στο fashion show Haute Grecians φόρεσε ένα σικάτο στενό μάξι φόρεμα με έναν ώμο και το συνδύασε με λεοπάρ πέδιλα και statement σκουλαρίκια.



7- Η Μαρία Ναυπλιώτου στο Μέγαρο Μουσικής μ' ένα υπέρκομψο little black dress, ελαφρώς retro, το οποίο έχει φορέσει με μαύρες γόβες και μια χρυσή καρφίτσα στο πέτο.



Joytv.gr