Το αδιαχώρητο στην επίδειξη μόδας των ΜΙ - RO! Ποιες celebrities πήραν το 10άρι με τα looks τους και ποια... πέρασε αλλά δεν ακούμπησε!

Το αδιαχώρητο στην επίδειξη μόδας των ΜΙ - RO! Ποιες celebrities πήραν το 10άρι με τα looks τους και ποια... πέρασε αλλά δεν ακούμπησε!
Δευτέρα σήμερα αγαπημένοι μου αναγνώστες και επέστρεψα ανανεωμένη!

Και μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν μέρα ανάπαυσης (Κυριακή γαρ) ωστόσο οι εγχώριοι celebrities ξεχύθηκαν στην επίδειξη μόδας των MI - RO με σύνολα απλά, λιτά, όχι και τόσο απέριττα που όπως περιμένετε (το ξέρω, μην το αρνείστε) θα σχολιαστούν ευθύς αμέσως! Διαβάστε παρακάτω...

 

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου




Και ξεκινάω με την Κατερίνα Στικούδη! Με γυαλί - μαλλί και παντελόνι... τόσο γυαλιστερό που μάλλον χρειαζόμαστε κι εμείς γυαλιά ηλίου φωτογραφήθηκε καμαρωτή! Το μπούστο... πιο έξω από ποτέ και το μαλλί ίσιο γιατί - σου λέει-ας κρατήσω και κάτι απλό! Κατερίνα μου, λυπάμαι, αλλά όπως λέει και η Λαίδη «Μπήκες μόνη σου στη μαύρη λίστα»!



Προχωράω και βλέπω αγκαλίτσα τη Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου! Η Έλλη εμφανίστηκε με φόρμα - βελούδο και μαλλί όλο sleek σινιόν και μπορώ να πω πως αν έλειπε το σκουλαρίκι πολυέλαιος θα μπορούσε να πάρει άνετα ένα 9άρι!

Η Ελένη Μενεγάκη και το χρώμα στο οποίο έχει προτίμηση στις φετινές εμφανίσεις της!

Ωστόσο έμεινε στο 8. Για την Δέσποινα να τονίσω πως η γόβα μου άρεσε πολύ ωστόσο το (σατέν) φόρεμα την παχαίνει αρκετά και είναι κρίμα! Θα την προτιμούσα με ένα 50's pencil φόρεμα που τόσο της πάνε!

Και φτάνω, στην μία, την μοναδική, την στραφταλιζέ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Με φόρεμα τρυπητό - κοντό - στενό και σουέντ πέδιλο (περασμένης σεζόν να τα λέμε κι αυτά) και τσάντα φουντάκιε (με φωνή Μιμής Ντενίση) η ζουμερή Κωνσταντίνα πρέπει να έφυγε χωρίς να ρίξει μια ματιά στον καθρέφτη της!



Καθήμενες βλέπω και την Ελένη Χατζίδου με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Η Ελένη επέλεξε ένα φόρεμα που πολύ μου άρεσε, με μαλλιά τραβηγμένα πίσω και κλασσικές γόβες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ένα υπέροχο girly look με Zara μποτάκια

Η Ειρήνη, ένα μάξι δίχρωμο φόρεμα που δεν με ενθουσίασε γιατί πέρασε μεν τη βάση αλλά δεν την ακούμπησε. Αξιόλογη ωστόσο η προσπάθεια και των δύο.

5+1 τσάντες Zara έως 50 ευρώ! Mας έγιναν εμμονή…

Και εκεί που προχωράω, βλέπω την Μαρία Μπεκατώρου που μάλλον είχε άλλα πλάνα σε ό,τι αφορά το outfit της αλλά κάτι πήγε στραβά την τελευταία στιγμή και πήρε την κολλητή της (τη Δέσποινα Μοιραράκη ντε) και της λέει: Φιλενάδα σώσε με! Στείλε να βάλω μια μπουχάρα! Και έτσι και έγινε αγαπημένοι μου! Γιατί οι φίλοι, στην ανάγκη φαίνονται!



Και κλείνω με το 10άρι, το ένα, το μοναδικό, το απόλυτο! Το μοιράζονται 2, η μια ξανθιά και η άλλη μελαχρινή και μέλλουσα νυφούλα! Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Χριστίνα Μπόμπα που είναι όνομα και πράγμα! Πολύ μου άρεσε το navy blue μάξι φόρεμα της πολύ μου άρεσε και το μαλλί! Η Ντορέττα επέλεξε ένα συγκλονιστικό κυπαρισσί με φρου - φρου (και αρώματα) και άγγιξε την κορυφή! Μπράβο βρε κορίτσια, πάντα τέτοια!

Αυτά τα H&M κομμάτια κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ και θέλουμε να τα αποκτήσουμε

Σας φιλώ γλυκά και σας στέλνω τις διαδικτυακές μου ευχές για καλή εβδομάδα!