Παρέλαση επωνύμων στο Κολωνάκι: Οι hot και #NOT εμφανίσεις και τα ασυγχώρητα πέδιλα!

Παρέλαση επωνύμων στο Κολωνάκι: Οι hot και #NOT εμφανίσεις και τα ασυγχώρητα πέδιλα!
Πέμπτη χτες και οι απανταχού επώνυμοι βόλταραν στο Κολωνάκι (το γιατί μην το ξαναλέμε, δείτε εδώ). Και πού οδηγούν όλοι οι δρόμοι στο Κολωνάκι;

Μα φυσικά στο Mayor αγαπημένοι μου, όπου και έγινε παρέλαση επώνυμων! Και όπως ξέρετε, όπου επώνυμοι και πάρτι, η Λίλη (Αγγελοπούλου) πρώτη! Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε λοιπόν να δούμε όλες τις εμφανίσεις σε ένα πολυσυλλεκτικό - βροχερό - Παρασκευιάτικο HOT & NOT του Youweekly.gr!



Και ξεκινάω με την αγαπημένη μου Έλενα Παπαβασιλείου! Το κορίτσι αυτό είναι μια αδυναμία μου και γιατί να το κρύψω άλλωστε! Η Έλενα με κορμί - σπαθί και μαλλί καρέ -καλά, πόσο ίδιες, κι εγώ καρέ έχω κάνει φίλες μου, αλλά κάπου εδώ σταματάει και η ομοιότητα- έβαλε το τζινακι της και ένα μαύρο έξωμο τοπ και βγήκε για ποτό! Προσωπικά θα άλλαζα μόνο το πέδιλο αλλά αυτό είναι ένα πταίσμα που συγχωρώ! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

Δείτε ακόμη: Κάνει κρύο αλλά θέλεις να βγεις για ποτό; Να τι μπορείς να φορέσεις! Οι πιο hot συνδυασμοί!



Προχωράω και βλέπω την Βίκυ Χατζηβασιλείου με ολόσωμη φόρμα, λεοπάρ ζωνάκι και πέδιλο - πλατφόρμα (που θα πέταγα από το όλο look)! Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο λαμέ μανικιούρ αλλά αφήνω τα συμπεράσματα σε εσάς...



Λίγο πιο εκεί συναντώ και την Ιρένε Τροστ με σύνολο που καθόλου δεν μου άρεσε! Η φούστα αυτή την παχαίνει, η ζώνη δεν θα έπρεπε να υπάρχει και οι μπότες γυαλίζουν επικίνδυνα! Ιρένε μου, λυπάμαι αλλά είσαι το NOT της βραδιάς!

Δείτε ακόμη: H Βίκυ Καγιά με το πιο στιλάτο (και οικονομικό) παλτό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Πού μπορείς να το βρεις!



Συνεχίζω με την Εύη Φραγκάκη η οποία με συγκλόνισε με το δερμάτινο παντελόνι και το μποτάκι της! Σούπερ σέξι, σούπερ γυμνασμένη και σούπερ εμφάνιση (Βλέπετε, η Παρασκευή με έχει επηρεάσει, όλα σούπερ τα βλέπω)



Κλείνω (για να μην κουράσω, άλλωστε είμαι ως γνωστόν διακριτική) με την εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα και το κοκαλάκι της! Γιατί βρε κορίτσι μου πήγες για ποτάκιε (με φωνή Μιμής Ντενίση) με μαύρο κοκαλάκιε; Τελικά δεν κράτησε πολύ η καλοσύνη μου γιατί και αυτό #NOT είναι για εμένα! Δίπλα της, ο αεικίνητος PR manager Νεκτάριος Σκαμνάκης!

Δείτε ακόμη: Η Ελένη ντύθηκε δικηγόρος! Πώς να αντιγράψεις το total back look της!

Νεκτάριε, να μας περιμένεις, σου ερχόμαστε!