Τι φόρεσαν οι celebrities σε θεατρική πρεμιέρα! Η παρουσιάστρια - ντεκολτέ και η ηθοποιός με καμπιοτό σύνολο!

Τι φόρεσαν οι celebrities σε θεατρική πρεμιέρα! Η παρουσιάστρια - ντεκολτέ και η ηθοποιός με καμπιοτό σύνολο!
Η θεατρική παράσταση Δουλειές με Φούντες έκανε πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη και όπως καταλαβαίνετε αγαπημένοι μου ήμασταν (και) εκεί!

Αυτή την μαύρη Παρασκεύη (τι ψωνίσατε από Black Friday, για πείτε) το hot και #NOT του Youweekly.gr επέστρεψε για χαρούμενο κλείσιμο εβδομάδας! Διαβάστε παρακάτω...

Το τι είδαν τα μάτια μας δεν περιγράφετε, οπότε πάρτε ένα καφεδάκι και καθίστε αναπαυτικά καθώς κρίνουμε όλη την ελληνική σόουμπιζ!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου




Ξεκινάω αυτό το μαύρο - εκπτωτικό -παρασκευιάτικο θέμα με την μπουστοφορούσα Κατερίνα Καινούργιου! Η συνήθως σικάτη Κατερίνα αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε! Μου άρεσε πολύ το παλτό της (καλέ πού το πήρες, για πες) μου άρεσε και το δερμάτινο καμπάνα παντελόνι της (μια ψυχή του γραφείου τα τιμάει δεόντως) αλλά θεωρώ μεγάλο στιλιστικό ατόπημα το αβυσσαλέο ντεκολτέ της! Κατερίνα μου, το μπούστο σου είναι εξαιρετικό για μια βραδινή έξοδο, αλλά όχι για θέατρο!

Το total white σύνολο της Τατιάνας Στεφανίδου που λατρέψαμε! Πού μπορείς να βρεις τις συγκλονιστικές μπότες της!



Συνεχίζω με την Κατερίνα Ζαρίφη που είναι γειτονάκι μου αλλά αν και βρήκα εξαιρετική την ερμηνεία της δεν μου άρεσε καθόλου το αναμαλλιασμένο - άβαφο λουκ της! Βρε κορίτσι μου, όσο ροκ και να είσαι, μια ριζούλα πριν από την πρεμιέρα έπρεπε να την έχεις βάψει! Δες δίπλα σου το Κατερινάκιε (με φωνή Μιμής Ντενίση) που έχει ρίζα σιλβεριασμένη και βαμμένη!



Το total black της Ελένης Μενεγάκη είναι το καλύτερό της σύνολο γι’ αυτή τη σεζόν

Προχωράω και βλέπω την Ζήνα Κουτσελίνη με πολύ ωραία πέδιλα (που μόνο εγώ δεν έχω φέτος, ξεπούλησαν κορίτσια, τι γίνεται) αλλά φόρεμα που πέρασε και δεν ακούμπησε. Ολίγον αδιάφορο βρε Ζήνα μου, και το κόσμημα στο λαιμό ας το αφήσουμε σπίτι καλύτερα.



Κλείνοντας, δεν μπορούσα να μην σχολιάσω την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που φορούσε καμπιοτό σύνολο από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Μπορεί να μην πρόλαβε να αλλάξει, μπορεί αυτό να ήταν το κοστούμι της παράστασης, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό θα είναι να έχουμε σετάρει κάτι για επίσημες φωτογραφίσεις!

Τι φόρεσαν οι celebrities για να δουν τον Ρόμπερτ Πάτινσον! Οι hot εμφανίσεις και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη που μας στιγμάτισε!

Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ γλυκά και σας εφιστώ την προσοχή για τις εξόδους του ΣΚ! Σας βλέπω και μπορεί να σας δείτε και εσείς σε hot και #ΝΟΤ!