Μόνο στο Youweekly.gr: Οι 5 χρυσοί κανόνες της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να δείχνει chic το ντύσιμo μιας γυναίκας

Μόνο στο Youweekly.gr: Οι 5 χρυσοί κανόνες της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να δείχνει chic το ντύσιμo μιας γυναίκας

Από τις πιο δυναμικές γυναίκες της ελληνικής TV δεν μασάει τα λόγια της, ενώ χάρη στο στυλιστικό της ένστικτο κάνει σούπερ εμφανίσεις που πάντα συζητιούνται.

Στο Youweekly.gr αποκάλυψε, τους 5 χρυσούς κανόνες της για να δείχνει το ντύσιμό της chic και προσεγμένο. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Λατρεύεις το μαύρο; 3 απίστευτα μαύρα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ φορέματα που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

Χάρη στην ενασχόλησή της με τον αθλητισμό (beach volley, TRX και αεροβική) στα 53 μπορεί να καυχιέται πως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της τηλεόρασης... και όχι μόνο. Η ίδια άλλωστε ακολουθεί κάποια έξυπνα τρικ για να δείχνει το ντύσιμό της πιο προσεγμένο και chic. Όπως αναφέρει και στο προσωπικό της blog, omorfamystika.gr, «τηρώ πέντε χρήσιμους κανόνες:

Δείτε επίσης: Πέτα το μικρό τσαντάκι σου! To Υοuweekly.gr σου βρήκε τις 3 πιο τέλειες μεγάλες τσάντες που πρέπει να αποκτήσεις

Επιλέγω δερμάτινες και όχι συνθετικές ζώνες, προτιμώ τους ουδέτερους και σκούρους τόνους και αποφεύγω τα έντονα, ζωηρά χρώματα, επενδύω σε ένα βασικό κομμάτι, όπως για παράδειγμα μια κλασική καμπαρντίνα ή ένα λευκό πουκάμισο και τέλος συνδυάζω το ντύσιμό μου με ουδέτερο μακιγιάζ και ένα απλό hairstyling».