Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Τσολάκη: Με το πουλόβερ που είναι must αυτόν τον χειμώνα!

Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Τσολάκη: Με το πουλόβερ που είναι must αυτόν τον χειμώνα!

Ο φετινός χειμώνας έφερε μαζί του μια πολύ ωραία τάση στα πουλόβερ: τα χρωματιστά! Τα πουλόβερ με χρώμα – κίτρινο, κόκκινο, πράσινο κ.ά.- γίνονται must, ενώ πολύ ιδιαίτερη επιλογή, και μέσα στη μόδα, είναι η αυτή του ροζ πουλόβερ!

Στη χθεσινή της εκπομπή είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να εμφανίζεται φορώντας ένα υπέροχο πουλόβερ – ζιβάγκο σε έντονο ροζ χρώμα και το τζινάκι της, ενώ σήμερα εντοπίσαμε και την έτερη παρουσιάστρια του Alpha, την Ελένη Τσολάκη, να ποζάρει στο Instagram με ροζ ζιβάγκο! Διαβάστε παρακάτω...

Η Τσολάκη είχε φορέσει το γλυκό ροζ ζιβάγκο της με ζώνη στη μέση, μια μίνι καρό φούστα και velvet μποτίνια επίσης σε ροζ απόχρωση, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα πετυχαίνοντας ένα πολύ girly look.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η τελευταία εμμονή όλων των fashionistas

Το πουλόβερ της Μενεγάκη είναι από το Showroom Matina

To ζιβάγκο της Τσολάκη είναι από τη Zini Boutique

Οι δυο παρουσιάστριας, βεβαίως, δεν είναι οι μοναδικές που είδαμε να δοκιμάζουν το must ροζ πουλόβερ. Το έχει φορέσει η Demy σε casual εμφάνισή της το έχουμε δει να το επιλέγει και η Κατερίνα Καινούργιου (σε μια πιο παλ απόχρωση).

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Το ρούχο που κρύβει ατέλειες και λάτρεψαν οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας

To πουλόβερ της Καινούργιου είναι από τη Zilly Boutique

Ίσως, τελικά, τώρα που διανύουμε και εκπτώσεις να δώσουμε μια ευκαιρία στα ροζ πουλόβερ που μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά με πολλά κομμάτια.