Οι celebrities το.... τσίκνησαν και πόνεσαν τα μάτια μας! Ποια πήγε με γούνα και ποια σαν καουμπόισα;

Οι celebrities το.... τσίκνησαν και πόνεσαν τα μάτια μας! Ποια πήγε με γούνα και ποια σαν καουμπόισα;

Το εστιατόριο WOLVES OF KITCHEN άνοιξε τις πύλες του και χτες, Τσικνοπέμπτη οι απανταχού celebrities βρέθηκαν εκεί για να... το στηρίξουν!


Το τι είδαν τα μάτια μας πραγματικά δεν περιγράφεται οπότε πάρτε ένα υπογλώσσιο και.... διαβάστε παρακάτω....

Πρώτη και καλύτερη κυριολεκτικά σας έχουμε τη Ναταλία Γερμανού! Έβαλε το τζινάκι της, το σακάκι της, πήρε τον κολλητό της ανά χείρας και... έφαγε τα ψητούλια της! Ναταλία πολύ σωστό το ντύσιμό σου και μπράβο!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου


Και μετά ξεκινάει το κακό! Η Γωγώ Βαινά (που ήταν στο My style rocks ντε) βρέθηκε στον ίδιο χώρο και κάπου εκεί τα χρειαστήκαμε! Ποια θα μας ρωτήσετε... τα υπογλώσσια που λέγαμε τελικά! Από πού να ξεκινήσουμε και πού να καταλήξουμε φίλες μου! Από την γούνα; Το δετό πουκάμισο; Από τα πουά που έχει πάνω το πουκάμισο; Πραγματικά μας έπιασε στιλιστικός πονοκέφαλος!

Για το τέλος, αφήσαμε την προσωπική μου «αδυναμία» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Αυτό το κορίτσι που προσωπικά έχω κρίνει αρκετές φορές, υπέπεσε σε ένα ακόμη ατόπημα! Εκτός φυσικά αν πήγε μασκαρεμένη καουμπόισα! Διότι μόνο έτσι μπορεί να περάσει το λουκ με ταμπά μπότες και θεόκοντη ολόσωμη φόρμα - φόρεμα από τζιν! Το μαλλί δεν το σχολιάζω γιατί πραγματικά το αφήνω στην κρίση σας!

Μπόνους εμφάνιση αυτή της Πηγής Δεβετζή στην οποία το στιλ είναι τόσο υπαρκτό όσο ένας μονόκερος, ο οποίος και κοσμεί (στα αγγλικά) το μπλουζάκι της! Καταδικάζω τις λαχουρέ παντελόνες από όπου κι αν προέρχονται και κλείνω εδώ διότι συγχύστηκα αρκετά!


Μέχρι την επόμενη φορά... σας εύχομαι καλά καρναβάλια!