Όσκαρ 2018: Οι πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς!

Όσκαρ 2018: Οι πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς!

Τα Oscars 2018 ολοκληρώθηκαν ,με ευτράπελα ή όχι, έχουμε και φέτος καλοντυμένες κυρίες που ξεχώρισαν στο πλήθος!

Η αλήθεια είναι περιμέναμε να δούμε τις λαμπερές εμφανίσεις των διασήμων και ποιον οίκο μόδας επέλεξε η κάθε κυρία να φορέσει. Είναι γνωστό ότι η προετοιμασία για την επιλογή του ρούχου μπορεί να κρατήσει και τρεις μήνες. Το ρούχο ράβεται αποκλειστικά και μόνο για κάθε κυρία και οι στυλίστες και τα ψαλίδια παίρνουν φωτιά! Διαβάστε παρακάτω...

Ποιες όμως κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις;

Δείτε ακόμη: Κάτια Ζυγούλη VS Ευαγγελία Αραβανή! Εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Είστε έτοιμες; Ξεκινάει το countdown!

-Η Jennifer Garner (Atelier Versace) και Nicole Kidman (Armani Privé). Το μώβ είχε και φέτος την τιμητική του και είδαμε φορεμένο από τις δύο κυρίες- αλλά μας αρέσει περισσότερο της Nicole γιατί τόλμησε κάτι διαφορετικό και πέτυχε να είναι στη λίστα των καλοντυμένων!

-Η Jennifer Lawrence ( Dior) και Η Sandra Bullock (Louis Vuitton). Οι ασημένιες και οι ματαλλιζέ αποχρώσεις είναι στη μόδα με τους οίκους Dior και Louis Vuitton να ντύνουν αντίστοιχες δύο από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Εμείς, βάζουμε +1 στην Sandra Bullock, γιατί από τα μαλλιά μέχρι τα νύχια ήταν εντός θέματος.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Το οικονομικό σύνολο που πρέπει να αντιγράψεις! Ιδανικό για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις!

-Η Margot Robbie (Chanel Haute Couture) και Jane Fonda (Balmain Gown)

Η νικήτρια εδώ είναι άξια η Margot Robbie! Το φόρεμα της είχε ρομαντική διάθεση και μας έδωσε έναν αέρα από '70s. Γιαυτό η Margot, είναι ψηλά στην λίστα με τις κυρίες που εντυπωσίασαν!

Δείτε ακόμη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

- Gal Gadot (Givenchy)

Είναι η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα. Φοράει το απόλυτο ντύσιμο- είναι καθ'αυτό το στυλ «καμπαρέ», με πολύ σωστή επιλογή κοσμημάτων μαλλιών και παπουτσιών. Το φόρεμα της ξεχώρισε γιατί, έχει στοιχεία απ'όλα τα παραπάνω: είναι μεταλλιζέ, έχει κίνηση, είναι ρομαντικό και για εμάς πήρε το όσκαρ καλύτερου ντυσίματος.