Madwalk 2018: Του κιτς το πανηγύρι! Οι εμφανίσεις με τα μεγάλα ΝΟΤ της βραδιάς!

Madwalk 2018: Του κιτς το πανηγύρι! Οι εμφανίσεις με τα μεγάλα ΝΟΤ της βραδιάς!

Αγαπημένες μου! Μπορεί να έχουμε καιρό να τα πούμε, όμως επέστρεψα (για ένα guest μην φανταστείτε) σε ένα ακόμα hot και ΝΟΤ με αφορμή τα Madwalk 2018!


Έσπευσα να έρθω στο γραφείο νωρίς το πρωί διότι σκέφτηκα (πουυυυυ να ήξερα) πως οι εμφανίσεις θα ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες! Διαβάστε παρακάτω..


Αλλά όχι αγαπημένη μου αναγνώστρια! Του κιτς το πανηγύρι ήταν τα φετινά βραβεία και μέχρι και εγώ δυσκολεύτηκα να βρω ποια να πρωτοστολίσω! Μόνο μια ξεχώρισε κατ' εμέ στην οποία και θα επανέλθω!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου


Και πάμε μαζί να δούμε ποιες πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν!

Πρώτη σου έχω την Χριστιάνα Ανδριοπούλου με ένα φόρεμα - ανθισμένος κήπος! Διότι μόνο ως έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω! Η κατά τα άλλα συμπαθέστατη και πολύ όμορφη οφείλω να πω Χριστιάνα δεν με συγκίνησε! Το μόνο ενδιαφέρον που μπορώ να βρω είναι το καπιτονέ τσαντάκι της (και αυτό με πολλή προσπάθεια)

Δείτε ακόμη: Το φλοράλ φόρεμα της Τατιάνας Στεφανίδου που λατρέψαμε! Το κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις!

Προχωράω με την Ρένα Μόρφη (;) Μορφή (;) που έβαλε ένα μάξι φουστάνι με γυαλάδες που είναι τόσο last year όσο και το όμπρε στα μαλλιά κορίτσια! Τα σχόλια δικά σας και πραγματικά τα περιμένω πως και πως!

Λίγο παρακάτω σας έχω την Μαρία Ψηλού με μπότα με στρας, κορμάκι με στρας, καλσόν δίχτυ και έντονα δαχτυλίδια! Από που να το πιάσω και που να το αφήσω αυτό το θέαμα που βλέπω και να μην με πιάσει πονοκέφαλος! Μαρία μου, μια απορία μόνο... τόσο βροχερή μέρα χτες... δεν κρύωσες;

Κλείνω αυτό το σύντομο guest μου με την Νάνσυ Παραδεισανού σε ένα outfit που κάτι δεν πήγε καλά! Το παπούτσι με την πέρλα μου αρέσει πολύ, το φόρεμα είναι σχετικά ενδιαφέρον αλλά αυτό το τζάκετ μόνο σε πρωινό καφέ στην Βουλιαγμένη μπορώ να το δω (διότι δεν είμαστε και τυχαίες) και όχι σε βραδινή εκδήλωση μόδας! Νάνσυ, περίμενα περισσότερα από εσένα!