Η Φαίη Σκορδά έκανε το απόλυτο athleisure look! Μπορεί να φαίνεται τολμηρό, αλλά πρέπει να το αντιγράψεις! Πώς το έκανε εκείνη..

Η Φαίη Σκορδά έκανε το απόλυτο athleisure look! Μπορεί να φαίνεται τολμηρό, αλλά πρέπει να το αντιγράψεις! Πώς το έκανε εκείνη..

Tο Youweekly.gr, τσάκωσε τη Φαίη Σκορδά σε μία βόλτα την περασμένη Κυριακή, έχοντας αφήσει τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη με τον μπαμπά τους.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 έκανε τις αγορές της στη Γλυφάδα, αφού το βράδυ είχε κανονίσει να πάει σε παιδικό πάρτι μαζί με τον μικρότερο γιο της! Διαβάστε παρακάτω...

Εμείς ξεχωρίσαμε το look της, αφού είναι η απόλυτη τάση της σεζόν! Η Φαίη έκανε το πιο πετυχημένο athleisure look και βρήκαμε ακριβώς τι φοράει!

Δείτε ακόμη: Το φλοράλ φόρεμα της Τατιάνας Στεφανίδου που λατρέψαμε! Το κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις!

Η Φαίη επέλεξε παντελόνι φόρμα και μπλούζα με τύπωμα, BSB (€59,90 και €49,90 αντίστοιχα) και πέδιλα (παρόμοια θα βρεις στα Tsakiris Mallas με €125)

Τι πρέπει να ξέρετε για το athleisure look

Τα κολάν, τα yoga pants, οι φόρμες και τα sneakers βγήκαν από τα γυμναστήρια και τα γήπεδα και διεκδίκησαν τη θέση που τους αξίζει στην καθημερινότητά μας, καταφέρνοντας στο τέλος όχι μόνο να καθιερωθούν αλλά και να καταχωνιάσουν τα ασφυκτικά τζιν στα βάθη της ντουλάπας μας!