Γάμος Τσιρίλο - Ασημακοπούλου: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν και η... άτυχη κυρία της σόουμπιζ!

To hot & not της ημέρας!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Γάμος Τσιρίλο - Ασημακοπούλου: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν και η... άτυχη κυρία της σόουμπιζ!

Δύο ήταν τα θέματα που μας απασχόλησαν αγαπημένες μου το Σαββατοκύριακο! Ο Βασιλικός γάμος - Χάρι Μέγκαν τις ευχές μου αγαπίτσες μου- και ο γάμος ο δικός μας, ο εγχώριος, ο ελληνικός!

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο παντρεύτηκαν μετά από 7 χρόνια και ένα παιδάκι και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά! Διαβάστε παρακάτω...

Πολύ μου άρεσε το νυφικό της Έλενας, απλό, λιτό και σικάτο! Το μαλλί συγκλονιστικό και το μακιγιάζ επίσης τέλειο! Τόσο τέλειο που μέχρι και εγώ δεν έχω να πω τίποτα! Ο γαμπρός - Ιταλος παιδί μου, κυλάει στο αίμα του η φινέτσα- Μπρούνο Τσιρίλο με ιδιαίτερο κοστούμι και παπούτσι, πολύ με συγκίνησε με τα δάκρυα του όταν είδε την αγαπημένη του! (Τα ακούτε αυτά εσείς οι Έλληνες;) Στο θέμα μας τώρα γιατί πάλι πλάτιασα! Πολλές οι εμφανίσεις και όλες - σχεδόν- πολύ καλές! Πάμε να τις δούμε:

Ξεκινάω αυτό το θέμα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την σύζυγο του! Ωραία η τουαλέτα, δεν λέω αλλά το χρώμα δεν μου άρεσε! Και θα εξηγηθώ: Το συγκεκριμένο χρώμα θεωρώ πως εμάς τις ξανθές και κάτασπρες δεν μας κολακεύει! Επικροτώ την σκέψη αλλά καταδικάζω το μπεζουλί χωρίς να έχουμε κάνει 5-6 μπάνια από όπου κι αν προέρχεται!

Δείτε ακόμη: Eσυ τι μαγιό θα φορέσεις φέτος στην παραλία; Το Youweekly.gr προτείνει...

Προχωράω με την Βάσω Λασκαράκη που με συγκλόνισε! Από το μαλλί, το μακιγιάζ, το ζακετάκι το ροζ για το κρύο που πολύ σοφά είχε προβλέψει πως θα κάνει η Βάσω μέχρι και το χρώμα (όμπρε γαλάζιο με ροζ) το κορίτσι αυτό πήρε για εμένα το απόλυτο 10άρι!

Συνεχίζω με την σχεδιάστρια Άντζυ Ανδριτσοπούλου και τον συνοδό της! Η Άντζυ - σχεδιάστρια κοσμημάτων γαρ- επέλεξε για την περίσταση ένα πολύ σικάτο black n' white κουστούμι και πέδιλα με λεπτό λουράκι που είναι ό,τι πιο hot για φέτος!

10άρι όμως δίνω και στην Κατερίνα Κόκλα για την επιλογή της! Το μάξι ροζ φόρεμα με ρομαντικό ύφος και κόψιμο πολύ σωστό για εμάς τις ζουμερούλες με εντυπωσίασε όπως και το πολύ σωστό μπεζ παπούτσι και το μαλλί αλά παλιό καλό Χόλιγουντ! Μπράβο βρε παιδιά, πάντα τέτοια εύχομαι... γενικώς!