VEDI VERO: To brand που αγαπούν οι Ελληνίδες σταρ!

VEDI VERO: To brand που αγαπούν οι Ελληνίδες σταρ!

Αγαπημένη σας συνήθεια είναι το καθημερινό check στο instagram των επωνύμων fashionistas για να πάρετε ιδέες; Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά θα δείτε πως οι περισσότερες Ελληνίδες celebs μοιράζονται ένα κοινό μυστικό:

Τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν, τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO. Εμείς πάντως το παρατηρήσαμε...Διαβάστε παρακάτω...

Πάντα άψογη στις εμφανίσεις της η υπέρκομψη Τατιάνα Στεφανίδου απογειώνει κάθε της look με εντυπωσιακά αξεσουάρ. Παρακολουθώντας τον λογαριασμό της στο instagram παρατηρήσαμε ότι σπάνια αποχωρίζεται αυτό το all-time-classic μαύρο ζευγάρι γυαλιών με τον χρυσό βραχίονα και τον διακριτικό καθρέφτη στους φακούς που χαρίζουν έξτρα λάμψη στο πρόσωπό της.

Πρόκειται για το μοντέλο VE716 του brand VEDI VERO, που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τον κόσμο της μόδας.

Η μέλλουσα νύφη Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να παντρεύεται στα τέλη Σεπτεμβρίου τον καλό της, αλλά προς το παρόν η παρουσιάστρια τρέχει για τις προετοιμασίες με σούπερ stylish εμφανίσεις που θέλουμε να μιμηθούμε! Η ίδια μέσα από τα posts της στο Instagram δείχνει να έχει αδυναμία σε αυτά τα VEDI VERO VE712 γυαλιά με τον chic λεπτό βραχίονα και τους ντεγκραντέ φακούς, που της χαρίζουν έξτρα γοητεία.

Δεν ξέρουμε ακόμη πού θα πάει διακοπές η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή μαζί με τον αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως στην παραλία (και όχι μόνο) θα φοράει τα funky VEDI VERO VE605 γυαλιά ηλίου της σε χρώματα που κάνουν αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά και την ήδη ηλιοκαμένη επιδερμίδα της. Kαι ελπίζουμε να μοιραστεί μαζί μας και άλλα εντυπωσιακά selfies.

Πριν λίγες μέρες η Έλενα Ασημακοπούλου ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Μπρούνο Τσιρίλο και τώρα απολαμβάνει τις βόλτες της στην πόλη επιλέγοντας casual looks που της ταιριάζουν πολύ. Το βλέμμα μας στάθηκε στα υπέροχα γυαλιά ηλίου της με τον σοφιστικέ σκελετό με τις χρυσαφί λεπτομέρειες και τους παστέλ φακούς, που πολύ ζηλέψαμε. Πρόκειται για το μοντέλο VJ611 του brand VEDI VERO, που διατίθεται και σε πολλά ακόμη εντυπωσιακά χρώματα και μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

Έχει το δικό της blog και ξέρει από μόδα. Η Νάταλι Θάνου, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που έχει κάνει καριέρα στη χώρα μας, δεν κάνει βήμα χωρίς τα γυαλιά ηλίου της. Και φαίνεται πως λατρεύει αυτό το χρυσό μοντέλο VEDI VERO VJ605 με τον μοδάτο στρογγυλό σκελετό και τους κομψούς φακούς με διακριτικό καθρέφτη, που ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματά της και το σχήμα του προσώπου της

Για την πρώην Σταρ Ελλάς, Άννα Πρελεβιτς, ένα από τα πιο όμορφα (και δίμετρα) κορίτσια του modelling, το στυλ είναι κάτι έμφυτο. Η ίδια αποδεικνύει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως μπορεί να φοράει τα πιο "φρέσκα" trends με άνεση και χωρίς να φαίνεται πως έχει προσπαθήσει πολύ. Πρόσφατα ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο instagram της, όπου μοιάζει να βρίσκεται ήδη σε άκρως καλοκαιρινό mood, κάτι που απέδωσε στα ροζ VEDI VERO γυαλιά ηλίου της.

Η όμορφη και μεσογειακής ομορφιάς τραγουδίστρια Μαλού Κυριακοπούλου αγαπά το boho στυλ και το υποστηρίζει σε κάθε της εμφάνιση με όμορφα ρούχα και αξεσουάρ. Στα highlights των αξεσουάρ της έχουν καταγραφεί αυτά τα κομψά γυαλιά ηλίου με τις λεπτομέρειες από ταρταρούγα που μας έβαλαν όλες να ψάχνουμε τι είναι. Τελικά τα βρήκαμε και αυτά στην ιστοσελίδα www.vedivero.gr. Πρόκειται για το μοντέλο VJ619 που με το ιδιαίτερο στυλ του υπόσχεται να αναβαθμίσει όλα μας τα σύνολα.

Τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO, που ξεχωρίζουν για τις κομψές φόρμες και την έμφαση στην υψηλή ποιότητα, διατίθενται στην Ελλάδα από την Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε. σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του brand www.vedivero.gr και στο λογαριασμό του στο instagram @vediverogr