Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μπάτσελορ στο Νίκο Βέρτη και οι εμφανίσεις που μας σημάδεψαν... στη καρδιά!

Τι είδαν τα ματάκια μας και μας έπιασε πονοκέφαλος!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μπάτσελορ στο Νίκο Βέρτη και οι εμφανίσεις που μας σημάδεψαν... στη καρδιά!

Αγαπημένοι μου μπορεί να άργησα αλλά επανήλθα! Διότι, το ξέρετε πως δεν μπορεί ένα κοσμικό γεγονός να μην σχολιαστεί δεόντως για τα λουκ που φορέθηκαν και τα όσα είδαμε μέσα από τον φακό του Youweekly.gr!


Θα μου πείτε τώρα... ποιο είναι το κοσμικό γεγονός! Καλλιστεία; Γάμοι; Βραβεία; Επίσημη εκδήλωση; Κάτι από όλα θα σας απαντήσω αφού - κρατηθείτε- έγινε την Κυριακή το μπάτσελορ πάρτυ της Αλεξάνδρας της Παναγιώταρου! Διαβάστε παρακάτω...


Αν και θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει χώρα στο night club Tropicana (φάνηκε πάλι η ηλικία μου) το ΚΑΡΑΚΟΣΜΙΚΟ αυτό γεγονός έγινε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η κατά τα αλλά μεγάλη μου αδυναμία Νίκος Βέρτης!

Δείτε ακόμη: Time for Satin! Η απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι! Πως θα το φορέσεις σωστά!


Το κορίτσι ετοιμάζοταν σου λέει όλη τη Κυριακή! Μαλλί - γυαλί - νύχι καθρεφτί και ένα ζευγάρι παπούτσια που πολύ ζήλεψα η αλήθεια είναι, επιστρατεύθηκαν για τη βραδιά! Η Αλεξάνδρα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα όλο περλίτσες στρας και κακό και για να το τερματίσει έβαλε στο μπουκλωτό της μαλλί ΚΑΙ μια κορώνα! Και να σας πω και κάτι; Το κατανοώ, είναι η βραδιά της και ήθελε να το ζήσει στο έπακρο! Αλλά τόση λάμψη και στρας με έπιασε ένας πονοκέφαλος!


Μαζί της οι επιστήθιες φίλες της που ήρθαν άρον άρον από την Τρίπολη σου λέει για να εορτάσουν έναν μήνα πριν το ευχάριστο γεγονός! Ξεχωριστή αναφορά πρέπει πραγματικά να γίνει στη φίλη της φίλης μου της Αλεξάνδρας που επέλεξε για την βραδιά κοντό -στενό - ανοιχτό με κοψίματα από παγιέτες φόρεμα και πραγματικά αποτέλεσε μια ξεχωριστή νότα! Σε άλλα νέα να σας πω πως εκεί βρέθηκε και η Σάσα Σταμάτη -τελευταία βραδιά εμφανίσεων του Νίκου παιδιά, όποιος πρόλαβε πρόλαβε- και βέβαια πλήθος άλλου - απλού - λιτού - απέριττου κόσμου που πως να το προσέξω αφού η σταρ της βραδιάς ήταν μια!

Δείτε ακόμη: Silver tears: Το νέο make up trend που σαρώνει στο εξωτερικό! Πως θα δώσεις μια άλλη διάσταση στο μακιγιάζ σου!


Αλεξάνδρα μου εύχομαι κάθε ευτυχία και επίσης εύχομαι και στο γάμο να μην επιλέξεις κάτι απλό και δεν σε αναγνωρίζω! Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ γλυκά και σας εφιστώ την προσοχή γιατί... κυκλοφορώ και σας βλέπω!