Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Το φόρεμα της Χριστίνας Κοντοβά που έκλεψε την παράσταση!

Τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Το φόρεμα της Χριστίνας Κοντοβά που έκλεψε την παράσταση!

Στο νούμερο 1 κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού - και μιλάμε πάντα για το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - πολλά ήταν τα πρόσωπα της σόουμπιζ που μαγνητισαν με τις στυλιστικές τους επιλογές!

Ανάμεσα σε αυτούς, ωστόσο, ξεχώρισε κλέβοντας στην κυριολεξία την παράσταση γνωστή σχεδιάστρια μόδας, που σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr έγινε το επίκεντρο της προσοχής λόγω της άψογης ενδυματικά εμφάνισής της. Διαβάστε παρακάτω...

Και βέβαια αυτή δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Κοντοβά που εμφανίστηκε στο γάμο στο πλευρό του συντρόφου της Τζώνυ Καλημέρη.

Η Χριστίνα επέλεξε ένα λαμπερό φόρεμα σε ίσια γραμμή το οποίο συνδύασε με ασορτί μεσάτη ζώνη και ψηλά ροζ πέδιλα. Φυσικά το χρώμα του φορέματος ήταν σε μωβ απόχρωση όπως ακριβώς επιτάσσουν τα current fashion trends! Το λουκ της συμπλήρωσε με βραδινό τσαντάκι σε nude απόχρωση.

Σίγουρα μία από τις εμφανίσεις που ανυπομονούσαμε να δούμε μιας και η ίδια είναι στο τιμόνι των ενδυματολογικών τάσεων με πλούσιες κολεξιόν που αναδεικνύουν το σώμα κάθε γυναίκας.