Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόζαρε στο φακό με το πιο hot ανοιξιάτικο φόρεμα!

Είναι τέλειο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόζαρε στο φακό με το πιο hot ανοιξιάτικο φόρεμα!

Kάθε γυναίκα, όσα χρόνια και αν περάσουν, όποιο και αν είναι το στιλ της, πάντα θα έχει κάποια δυνατά σημεία στην εμφάνιση της και κάποια άλλα όχι και τόσο κολακευτικά.

Στόχος όλων των γυναικών είναι να δημιουργούν outfits που αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας τους, ώστε να νιώθουν όμορφες και με αυτοπεποίθηση. διαβάστε παρακάτω...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επιλέγει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της, ενώ "κρύβουν" τυχόν ατέλειες στο σώμα της.

Η παρουσιάστρια, φωτογραφήθηκε στο “Island” για το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό look book της “Passager” και έδειχνε εντυπωσιακή, φορώντας ένα maxi πορτοκαλί φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το μπούστο και τα πόδια της.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, βρέθηκε στην φωτογράφιση και απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, ενώ πόζαρε με φίλους και συνεργάτες χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεμα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεμα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεμα

Το υπερπολυτελέστατο σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Βούλα! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και αρκετό καιρό μένει σε ένα σπίτι στη Βούλα με θέα τη θάλασσα, το οποίο όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της τής αρέσει να το ανανεώνει συνεχώς τη διακόσμηση.

Τo Youweekly.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, της οποίες είχε ανεβάσει η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Tο υπερπολυτελές σπίτι της το οποίο όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω θυμίζει κάτι από σουίτα ξενοδοχείου! Φαντάζει με το σπίτι των ονείρων μας.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε: