Δούκισσα Νομικού: Το εντυπωσιακό midi φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις σε δημόσια έξοδο!

Τα πέδιλα που αγαπήσαμε!

Δούκισσα Νομικού: Το εντυπωσιακό midi φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις σε δημόσια έξοδο!

Η Δούκισσα Νομικού, αγαπάει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που κάνουν την εμφάνιση τους κατά καιρούς!

Φοράει κομμάτια που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και τονίζουν τα δυνατά της σημεία. Διαβάστε παρακάτω...

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Δούκισσα Νομικού στα βραβεία Beauty Stars by Madame Figaro 2019 που έγιναν στο μαγαζί 4711.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια, πόζαρε στο φακό χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενώ μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνιση της!

Η Δούκισσα, επέλεξε ένα άκρως Ανοιξιάτικο midi φόρεμα το οποίο συνδύασε με απίστευτα ψηλά πέδιλα, Πάνος Καλορίγου, τα οποία έκαναν την εμφάνιση της ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Δούκισσα Νομικού εντυπωσιακή εμφάνιση

Δούκισσα Νομικού εντυπωσιακή εμφάνιση

Δούκισσα Νομικού εντυπωσιακή εμφάνιση

Δούκισσα Νομικού: Πως από γατούλα έγινε... αγριόγατα! Το αληθινό ύψος, τα κιλά, η ηλικία και όσα δεν ξέραμε!

Η Δούκισσα Νομικού, είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz, ενώ πλέον έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, απέχοντας από τα τηλεοπτικά δρώμενα!

Μπορεί να κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει να δημιουργεί "εντάσεις", ωστόσο η "γατούλα", κάποιες φορές μεταμορφώνεται... βγάζει νύχια και γίνεται αγριόγατα! Διαβάστε παρακάτω...

Δούκισσα Νομικού: Η άνευ προηγουμένου ξινίλα όταν ρωτήθηκε για το Πρωινό!

Σε εκδήλωση βρέθηκε χτες η Δούκισσα Νομικού, η οποία μίλησε για όλους και για όλα! Η λαμπερή παρουσιάστρια παρέδωσε μαθήματα κομψότητας, λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη της!

Αν και άνοιξε τα χαρτιά της για τα επαγγελματικά της, μόλις ρωτήθηκε για το Πρωινό άστραψε και βρόντηξε! Διαβάστε παρακάτω....


«Με έχετε χάσει, θα επανέλθω. Έχω κάποια σχέδια, αλλά θα σας τα ανακοινώσω πολύ σύντομα. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 είναι σε ισχύ προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στον ΑΝΤ1», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού στους δημοσιογράφους το βράδυ της Τετάρτης.


Στη συνέχεια, όμως, ρωτήθηκε για το Πρωινό και... της γύρισε το μάτι!

Δημοσιογράφος: -Ισχύει ότι ήθελες να παρουσιάσεις το Πρωινό του ΑΝΤ1; Γιατί ακούστηκε και αυτό…
Δούκισσα Νομικού: -Από ποιον ακούστηκε;

Δημ.-Ακούστηκε ότι αντί για το Σαββατοκύριακο που θέλεις να το περνάς με την οικογένειά σου, ήθελες να είσαι στο Πρωινό και να είναι αυτή η εκπομπή.

Δ. Νομικού:-Αυτές οι φήμες δεν ξέρω πώς και γιατί έχουν ξεκινήσει. καλύτερα να ρωτήσετε αυτούς που τις ξεκινούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάμε όμως να δούμε 10 πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη! Αλήθεια, ποιο είναι το αληθινό ύψος, η ηλικία και τα κιλά της όμορφης Δούκισσας Νομικού;

1. Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1986 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη

2. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία

3. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς

4. Έχει ύψος 1,75 και ζυγίζει 55 κιλά

5.Το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι MEGA και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή.

Η Δούκισσα Νομικού χαμογελαστή στο δωμάτιο του σπιτιού της

6.Το 2013, επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Νίκο Παναγιωτόπουλο, να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του, «Η Λιμουζίνα», η οποία κυκλοφόρησε το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, Το 2014, επιλέχθηκε ξανά από το Νίκο Παναγιωτόπουλο, αυτή τη φορά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Η κόρη του Ρέμπραντ» (η οποία τελικά κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου 2015) και παράλληλα έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο, μέσα από την παράσταση «Τρωικός πόλεμος», ενσαρκώνοντας την Ωραία Ελένη (στο ρόλο του Πάρη ο Αντίνοος Αλμπάνης).

7.Σε ηλικία 23 ετών, συνεργάστηκε με την εταιρία «Veet Greece» . Το 2012, συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας «Q by Wind» ενώ δύο χρόνια αργότερα, έγινε το πρόσωπο της εταιρίας προϊόντων ομορφιάς «Johnson's Radiant Essentials».

8.Από το 2015 μέχρι το 2017 συνεργάζονταν με την εταιρία ρουχισμού Pink Woman και είχε τη δική της σειρά ρούχων, με την επωνυμία Dutchesss Collection.

9.Από το 2019, είναι πρέσβειρα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Μαζί Για Το Παιδί», ενώ συνεργάζεται και με την ελληνική εταιρία προϊόντων διατροφής «Herbalife».

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει μαζί με τον άντρα της Δημήτρη Θεοδωρίδη

10. Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο.΄Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Σάββα (γενν. 25 Μαρτίου 2018).

Ωστόσο, σας έχουμε και πλούσιο παρασκήνιο για τον Ant1 και τη συνεργασία της με το κανάλι!

ANT1: Γιατί απασφάλισε η Δούκισσα; Όλο το παρασκήνιο!