Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που είναι must have για την Άνοιξη 2019

Αν θέλετε να ξετρελάνετε τον σύντροφό σας με την εμφάνισή σας, ιδού!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που είναι must have για την Άνοιξη 2019

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα must have παπούτσια για την Άνοιξη 2019!

Έχετε σκεφτεί ποτέ για ποιους λόγους οι γυναίκες αγαπάμε τόσο πολύ τα αξεσουάρ; Παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά και τη γκαρνταρόμπα μας για έναν πολύ βασικό λόγο. Όσο απλό και basic μπορεί να είναι ένα σύνολο μας με την προσθήκη ενός εντυπωσιακού κοσμήματος ή μία τσάντας αναβαθμίζεται στη στιγμή! Διαβάστε παρακάτω...

Κάθε εποχή μάλιστα έχει τα δικά της must have που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα και το look της Βίκυς Καγιά το αποδεικνύει. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το μοντέλο και παρουσιάστρια σε μία βραδινή της εμφάνιση να φορά το πιο θηλυκό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα mini μαύρο φόρεμα, το οποίο ήταν διακοσμημένο με μπλε και ασημί παγέτες και το συνδύασε με ένα μαύρο πανωφόρι και μαύρο clutch. Τη διαφορά στο σύνολο της έκαναν τα μαύρα block heel ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα οποία επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολο της καθώς ήταν πολύ θηλυκά και sexy.

Αν λοιπόν σκέφτεστε ποιο είναι το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών για τις ανοιξιάτικες, βραδινές σας εξόδους, η απάντηση είναι αυτού του τύπου τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που είναι must have για την Άνοιξη 2019

Αυτό είναι το αγαπημένο κραγιόν της Βίκυς Καγιά και κοστίζει κάτω από €15

Αν υπάρχει ένα κραγιόν που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη συλλογή του μακιγιάζ της, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το κόκκινο. Συνδυασμένο με λίγη μάσκαρα το πρωί ή με μία γατίσια γραμμή eyeliner το βράδυ, το κόκκινο κραγιόν θα δώσει κάτι το ξεχωριστό στην εμφάνισή σας.

Το ίδιο πιστεύει μάλιστα και η Βίκυ Καγιά, η οποία μας αποκάλυψε ποιο είναι το δικό της αγαπημένο κόκκινο κραγιόν. «Αυτή η κόκκινη απόχρωση είναι πολύ ευκολοφόρετη. Ιδανική για να ολοκληρώσει βραδινά σύνολα, αλλά και να αναβαθμίσει τις καθημερινές εμφανίσεις», μας εξήγησε η ίδια, αναφερόμενη στο Matt Lasting Lip Color της Radiant, στην απόχρωση 08 (€13,60).

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που είναι must have για την Άνοιξη 2019

Εμείς πάντως που έχουμε δοκιμάσει πολλά κραγιόν από την συγκεκριμένη σειρά, να προσθέσουμε πως είναι τέλεια γιατί ενώ είναι ματ, έχει πλούσια κρεμώδη υφή που ενυδατώνει τα χείλη σε βάθος αντί να τα ξηραίνει. Plus: έχει δείκτη προστασίας SPF 15 από τον ήλιο για να προστατεύονται τα χείλη σας κάθε στιγμή!

ΠΗΓΗ instyle.gr