Met Gala 2019: Οι 4 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν όλα τα φλας να στραφούν επάνω τους!

Εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας;

Met Gala 2019: Οι 4 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν όλα τα φλας να στραφούν επάνω τους!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Met Gala 2019 και συγκεντρώσαμε τις 4 εμφανίσεις που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να στραφούν επάνω τους.

look που βγήκαν από παραμύθι, ή από έναν άλλο πλανήτη περπάτησαν στο ροζ χαλί.

Η Kim Kardashian πήγε τον κορσέ σε άλλη διάσταση, η Lady Gaga ήθελε δικό της κόκκινο χαλί για να χωρέσει η δημιουργία που επέλεξε, ενώ έκανε strip tease και η Katy Perry ντύθηκε... πολυέλαιος. Η Jennifer Lopez, σίγουρα "στράβωσε" πολλούς.

Met Gala 2019

Met Gala 2019

Met Gala 2019

Met Gala 2019

Met Gala 2019

Αυτή η φούστα της Κέιτι Χολμς θα κάνει θραύση! Είναι το it color του καλοκαιριού!

Η φούστα που φόρεσε η Κέιτι Χολμς είναι το it color του καλοκαιριού και θα κάνει θραύση!

Το καλοκαίρι εξάλλου βρίσκεται μία ανάσα!

Η τάση της μόδας για το φετινό καλοκαίρι δείχνει πως το it color θα είναι το σιέλ και αυτό το χρώμα έχει η φούστα της Κέιτι Χολμς!

Πρόκειται για μία άκρως καλοκαιρινή απόχρωση που θα πρωταγωνιστήσει στα looks μας αυτή την εποχή και η Χολμς μας εμπνέει για το πως μπορούμε να το συνδυάσουμε!

Η ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό μας έχει χαρίσει αρκετή στιλιστική έμπνευση, επέλεξε να φορέσει μία midi αέρινη φούστα σε αυτό το it color, την οποία συνδύασε με ένα ριγέ πολύχρωμο πουκάμισο και ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες.

Το look της μάλιστα είναι κατάλληλο τόσο για αυτή την εποχή όσο και για το καλοκαίρι και μπορούμε όλες μας να το αντιγράψουμε. Δείτε και την εντυπωσιακή μίνι φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που αναδεικνύει τα πόδια της!

Αυτή η φούστα της Κέιτι Χολμς θα κάνει θραύση! Είναι στο it color του καλοκαιριού!