Φαίη Σκορδά: Το total white look που θα θες να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι!

Από τις καλύτερες εμφανίσεις της παρουσιάστριας!

Φαίη Σκορδά: Το total white look που θα θες να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι!

Η Φαίη Σκορδά είναι από τις πιο στιλάτες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και αυτή την total white εμφάνιση θα θες να την αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, δεν έχει εντυπωσιάσει μόνο μια φορά με την εμφάνιση της, ωστόσο κατά την άποψη μας αυτή είναι η πιο chic μέχρι σήμερα.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε το παρών στην εκδήλωση του KRS Group που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη και εντυπωσίασε με το chic total white look της.

Φαίη Σκορδά look

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό capri παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό top και λευκό πανωφόρι, ενώ ολοκλήρωσε το look της με λευκές pointy γόβες.

Φαίη Σκορδά look

Φαίη Σκορδά look

Η Φαίη Σκορδά μας άνοιξε την ντουλάπα της! Πόσο κοστίζουν οι εμφανίσεις της;

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz, Φαίη Σκορδά!

Φινέτσα και αέρας εξωτερικού είναι οι λέξεις που μπορούν να την χαρακτηρίσουν! Το Youweekly.gr άνοιξε την "ντουλάπα" της και βρήκε τα πιο καυτά και ταυτόχρονα σικ σύνολά της... Μάθαμε και πόσο κοστίζουν αλλά και που μπορείτε να τα βρείτε για να τα αποκτήσετε κι εσείς...

Με χακί πλεκτό πουλόβερ-φόρεμα ζιβάγκο Access Fashion (€39) και ταμπά ζώνη. Οι μπότες είναι Tsakiris Mallas.

Εντυπωσιακή με κόκκινο σταυρωτό φόρεμα με bold ώμους Desiree Fashion (€59) και μποτάκια Mark Milan (€59).

Με λευκή μπλούζα ζιβάγκο με δέσιμο πίσω στον λαιμό και κόκκινο ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή Desiree Fashion (παρόμοια θα βρεις στο desiree.gr με €44 και €59 αντίστοιχα) και booties Casadei από την Καλογήρου.

Θυμίζοντας την Olivia Newton-John από το «Grease» με ασπρόμαυρο ριγέ πουλόβερ με χιαστί ώμους και κόκκινο ψηλόμεσο παντελόνι (παρόμοιο θα βρεις στο bsbfashion.com με €44,95), όλα BSB, ψηλοτάκουνες λευκές γόβες DUKAS (€250) και λευκά σκουλαρίκια πέρλες, Folli Follie.

Με total black rock στυλ και γυαλιά ηλίου τύπου Aviator (παρόμοια Ray-Ban θα βρεις στο gialia.net.gr με €108).

Δούκισσα Νομικού: Το φούτερ της εγκυμονούσας που "μάγεψε" την Μύκονο και κοστίζει 206 ευρώ!

Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού έκανε μια εμφάνιση στην Μύκονο που "μάγεψε"! Φόρεσε φούτερ που κοστίζει 206 ευρώ και... την κοιτούσαν όλοι!

Ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη όσο ποτέ άλλοτε νιώθει τους τελευταίους μήνες η Δούκισσα Νομικού που χαίρεται τρυφερές στιγμές με τον πρωτότοκο γιο της Σάββα, ενώ περιμένει με λαχτάρα τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, που θα είναι κοριτσάκι.

Δούκισσα Νομικού: Το φούτερ της εγκυμονούσας που

Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της βαδίζοντας σταθερά στον 5ο και με δεδομένο πως οι προηγούμενες μέρες ήταν πιο χαλαρές από επαγγελματικής άποψης, μπόρεσε να ταξιδέψει στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην αγαπημένη της Μύκονο, όπου τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του Youweekly.gr.

Δούκισσα Νομικού: Το φούτερ της εγκυμονούσας που

Η Δούκισσα με φούτερ (παρόμοιο θα βρείτε στα kenzo με 206 ευρώ) σορτς, Frame 205 ευρώ, και γυαλιά ηλίου Ray-Ban

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο προορισμός, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, με τον οποίο έχουν τον επόμενο μήνα τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους − παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου 2017. Τι καλύτερο από το να γιορτάσουν αγκαλιά, με την κοιλιά της Δούκισσας να μην έχει φουσκώσει σχεδόν καθόλου, ωστόσο, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το «νησί των ανεμόμυλων».

Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες της για το παιδικό δωμάτιο, ενώ με την επιστροφή της στην Αθήνα η παρουσιάστρια θα βρίσκεται και σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης, μετά την πρόσφατη αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Δούκισσα Νομικού: Το εντυπωσιακό midi φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις σε δημόσια έξοδο!

Η Δούκισσα Νομικού, αγαπάει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που κάνουν την εμφάνιση τους κατά καιρούς!

Φοράει κομμάτια που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και τονίζουν τα δυνατά της σημεία.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Δούκισσα Νομικού στα βραβεία Beauty Stars by Madame Figaro 2019 που έγιναν στο μαγαζί 4711.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια, πόζαρε στο φακό χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενώ μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνιση της!

Η Δούκισσα, επέλεξε ένα άκρως Ανοιξιάτικο midi φόρεμα το οποίο συνδύασε με απίστευτα ψηλά πέδιλα, Πάνος Καλορίγου, τα οποία έκαναν την εμφάνιση της ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Δούκισσα Νομικού εντυπωσιακή εμφάνιση

Δούκισσα Νομικού εντυπωσιακή εμφάνιση

Δούκισσα Νομικού εντυπωσιακή εμφάνιση

undefined