Μπέτυ Μπαζιάνα: Το κομμάτι που φόρεσε σε εδήλωση με τον Τσίπρα είναι το νέο little black dress!

Το λάτρεψαν οι απανταχού fashionistas!

Μπέτυ Μπαζιάνα: Το κομμάτι που φόρεσε σε εδήλωση με τον Τσίπρα είναι το νέο little black dress!

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα σε προεκλογική εκδήλωση και φόρεσε το απόλυτο κομμάτι! Οι ειδικοί μάλιστα, λένε ότι είναι το νέο «little black dress»!

Η ίδια, βρέθηκε σε εκδήλωση του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε για ακόμα μια φορά να κλέψει την παράσταση και να μαγνητίσει τα βλέμματα στο πλευρό του πρωθυπουργού!

Η Μπέτυ, έχει κάνει αλλαγή 360 μοιρών στο στιλ της και έλαμψε φορώντας ένα σατέν λευκό πουκάμισο με μαύρη παντελόνα! Στα χείλη της, έδωσε την κατάλληλη ένταση με ένα κόκκινο κραγιόν, ενώ το look της ολοκλήρωσε ένα «ήσυχο» χτένισμα, αφού η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη! Η Μπέτυ Μπαζιάνα, έλαμπε στο πλευρό του Αλέξη και μαγνήτισε για μια ακόμα φορά τα φλας των φωτογράφων!

Το λευκό, σατέν της πουκάμισο, είναι για το τμήμα fashion του Youweekly.gr το little black dress του καλοκαιριού και σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα! Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Η Μπέτυ Μπαζιάνα
Η Μπέτυ Μπαζιάνα

Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της!

Η Ιρίνα Σάικ έκανε μία μαγική και άκρως σέξι εμφάνιση στο Met Gala! Το απίστευτο φόρεμά της!

Αν πιστεύατε πως τα είχατε δει όλα τις προηγούμενες χρονιές στο Met Gala 2019, τότε σίγουρα με τις φετινές εμφανίσεις θα αναθεωρήσατε.

Βάζοντας συγχρόνως ό,τι πιο κραυγαλέο αλλά και πιο γυμνό είχαν, οι διάσημες έκαναν φέτος υπερβολικές, με όλη την σημασία της λέξης, εμφανίσεις στο Met Gala 2019 .

Από την Κέιτι Πέρι που ντύθηκε μπέργκερ, μέχρι την Lady Gaga που γδύθηκε στα «διάσημα» σκαλιά του Met Gala αλλά και την Κιμ Καρντάσιαν που έκανε μία σούπερ σέξι εμφάνιση, όλες οι δημιουργίες έμοιαζαν με κουστούμια θεάτρου.

Οι διάσημες έλαβαν φέτος και καλές και κακές κριτικές καθώς οι εμφανίσεις του στο Met Gala 2019 ήταν υπερβολικές με όλη την σημασία της λέξης.

Το μοντέλο έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση που ναι μεν θεωρήθηκε «λίγη» μπροστά στις αδιανόητες εμφανίσεις των υπολοίπων celebrities αλλά ήταν σικ και σέξι.

Φορώντας μία μπλε τουαλέτα, δημιούργημα του οίκου Burberry, η Ιρίνα Σαίκ πόζαρε γεμάτο αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2019.

Το μοντέλο μάλιστα άφησε την μπλε δημιουργία της με το εκκεντρικό κόσμημα στο κέντρο να τραβήξει όλα τα βλέμματα, καθώς και εμφανίστηκε έχοντας απλά πάνω τα μαλλιά της και είχε εντελώς φυσικό μακιγιάζ και δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα.

Βέβαια αυτό που σχολίασε περισσότερο ο ξένος τύπος ήταν το γεγονός πως η Ιρίνα Σάικ εμφανίστηκε χωρίς τον Μπράντλεϊ Κούπερ στον πλευρό της, ο οποίος παρεμπιπτόντως την είχε συνοδέψει ένα χρόνο πριν.
 Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της! Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της! Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της!