Eurovision 2019: Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έφτιαχναν το ρούχο που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα!

Όντως τώρα;

Eurovision 2019: Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έφτιαχναν το ρούχο που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα!

Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έφτιαχναν το ρούχο που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision 2019!

H τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019 χθες και πραγματικά κατέπληξε το κοινό, τόσο με τις χορευτικές ικανότητες, όσο και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Εμφανίστηκε στην έναρξη του διαγωνισμού ερμηνεύοντας ένα remix της μεγάλης επιτυχίας του Verka Serduchka «Dancing Lasha Tumbai» που συμμετείχε στον διαγωνισμό το 2007 με την Ουκρανία, και αναστάτωσε κοινό και τηλεθεατές με την εκρηκτική εμφάνισή της κερδίζοντας έτσι το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Εκτός από την performance της, η Ελένη εντυπωσίασε και χάρη στο outfit της, που ήταν custommade δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. Η έμπνευση του συγκεκριμένου ρούχου προήλθε από την Dita von Teese ,τα εμβληματικά shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού.

Eurovision: Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό έφτιαχναν το ρούχο που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα!

Μια μοναδική εμφάνιση για την Ελένη Φουρέιρα, για την οποία χρειάστηκε 3 εβδομάδες προετοιμασίας και υλοποίησης της, καθώς εφαρμόστηκε η ιδιαίτερη τεχνική του tattoo crystal touch, δηλαδή εφαρμογή κρυστάλλων επάνω στην ανθρώπινη σιλουέτα και αποτυπωμένη σε ύφασμα. Διακοσμημένο με 250,000 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski, το συγκεκριμένο ρούχο ήταν σίγουρο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα κάνει την Ελένη να λάμπει ακόμα περισσότερο.

Eurovision 2019: Σκόνη τις έκανε όλες η Φουρέιρα στην σκηνή με το "ζίμπεν ζίμπεν α λου λου"! (Βίντεο)

Τις έκανε όλες σκόνη η Φουρέιρα στην σκηνή της Eurovision 2019 με το "ζίμπεν ζίμπεν α λου λου"!

Η τραγουδίστρια ήταν εκρηκτική επάνω στη σκηνή τραγουδώντας το το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η pop queen εμφανίστηκε στη σκηνή απαστράπτουσα και πολύ σέξι, φορώντας custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου με αστέρια και γεμάτο κρυστάλλους. Συγκεκριμένα, η ολόσωμη φόρμα ήταν διακοσμημένη με 250.000 κρυστάλλους.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε χαμό στο εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ, όπου διοργανώνεται ο τελικός της Eurovision, και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που τρελάθηκε με την εμφάνισή της.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision 2019 στο 05:00: