Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να φορέσεις total black το καλοκαίρι!

Έκανε το απόλυτο και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να φορέσεις total black το καλοκαίρι!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να φορέσεις total black το καλοκαίρι και μας τον έδειξε η Ζέτα Μακρυπούλια!

Το ξέρω πως σας έχω πει πολλές φορές πως η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι ιδανικές εποχές για να αφήσετε στη ντουλάπα σας όλα τα σκουρόχρωμα και να βάλετε λίγο περισσότερο χρώμα στα looks σας.

Ωστόσο κάποιες φορές δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην ανεπιτήδευτη κομψότητα που μας προσφέρει ένα total black σύνολο.

Ποιος είναι όμως ο πιο chic τρόπος για να φορέσουμε μαύρο αυτή την εποχή;

Η Ζέτα Μακρυπούλια δημιούργησε το ιδανικό total black σύνολο, το οποίο μπορούμε να αντιγράψουμε και εμείς πολύ εύκολα. Η όμορφη παρουσιάστρια συνδύασε μία midi πλισέ φούστα με ένα απλό μαύρο t-shirt, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε μπορντό metallic απόχρωση.

Το look της είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις αυτή την εποχή, ενώ η Ζέτα ακολούθησε και το αγαπημένο trick των fashionistas. Ακόμα και αν δημιούργησε ένα total black σύνολο, πρόσθεσε λίγο χρώμα με τα παπούτσια που επέλεξε.

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να φορέσεις total black το καλοκαίρι!

unique-ermes.com.cy

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε την maxi φούστα με τον πιο απόλυτο τρόπο!

Δεν ξέρεις πως να φορέσεις την maxi φούστα σου; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τον απόλυτο τρόπο!

Ένα από τα κομμάτια που ανυπομονούμε να φορέσουμε από τη στιγμή που η θερμοκρασία ανεβαίνει και έρχεται η άνοιξη είναι οι maxi φούστες. Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά κομμάτια που έχουμε στη συλλογή μας, τα οποία μας θυμίζουν καλοκαίρι και ανέμελες βόλτες στο νησί, ενώ αν τις συνδυάσουμε σωστά μπορούμε να τις φορέσουμε άνετα ακόμα και την άνοιξη.

Αν διστάζετε τα φορέσετε τη maxi φούστα σας ή δεν ξέρετε με τι να τη συνδυάσετε, η Ζέτα Μακρυπούλια μας δείχνει ένα πολύ ανοιξιάτικο τρόπο. Η παρουσιάστρια επέλεξε μία maxi πλισέ φούστα σε γήινη απόχρωση και glittery εφέ με ένα λευκό κλασικό t-shirt και μία ζώνη που τόνιζε τη μέση της.

Το look της εκτός από πολύ κομψό είναι και εύκολο να το πετύχουμε οι περισσότερες από εμάς. Αρκεί να επιλέξουμε μία maxi φούστα στην αγαπημένη μας απόχρωση ή μοτίβο και να τη συνδυάσουμε με ένα basic κομμάτι της συλλογής μας όπως ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο σε λευκή ή μαύρη απόχρωση ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Ένας ακόμα λόγος που αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το σύνολο είναι πως μπορείτε να επιλέξετε εσείς με ποια παπούτσια να το ολοκληρώσετε καθώς μπορείτε να φορέσετε είτε sneakers ή loafers είτε ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε την maxi φούστα με τον πιο απόλυτο τρόπο!