Κατερίνα Ντούσκα/ Τάμτα: Οι εμφανίσεις στο αεροδρόμιο και το... φουντάκι που έγραψε ιστορία!

Hot ή not; Τα συμπεράσματα... δικά σας!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ντούσκα/ Τάμτα: Οι εμφανίσεις στο αεροδρόμιο και το... φουντάκι που έγραψε ιστορία!

Επέστρεψαν από την Eurovision δριμύτερες με looks... που σκοτώνουν! Μιλάμε φυσικά για τις εμφανίσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα από το αεροδρόμιο! Ποια έβαλε παπούτσι με φουντάκι που έγραψε ιστορία;

Αν και σίγουρα σκεφτήκατε την Τάμτα, όχι! Το look γεμάτο ανατροπές έκανε η Κατερίνα Ντούσκα! Αφήνω φωτογραφία εδώ και ξεκινάω.... αλλά δείτε και τις πρώτες δηλώσεις της!

Η Κατερίνα Ντούσκα

Με ένα τζινάκι, ένα wrapped πανωφόρι σε baby pink και φωτεινό χαμόγελο, γύρισε το καμάρι μας Κατερίνα Ντούσκα από τα ξένα! Μπορεί το κορίτσι να αδικήθηκε/φαγώθηκε από τα κυκλώματα κλπ κλπ και να τερμάτισε 21η αλλά με το στιλ της εντάξει, εμένα μου έκανε κάτι! Η Κατερίνα ντύνεται casual στην καθημερινότητά της και με το look της έδειξε ότι προσπάθησε! Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο φουντάκι που έχει πάνω το μπεζ mule της και μεταξύ μας, θα έπρεπε να έχει και το δικό του κάθισμα στο αεροπλάνο!

Σας το έχω και σε ολόκληρη φωτό:

Η Κατερίνα Ντούσκα

Και εντάξει, ενώ θα μπορούσα άνετα να κλείσω το θέμα εδώ, δεν μπορώ να μην σχολιάσω και την αγαπημένη μου Τάμτα, από την οποία δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!

Η Τάμτα

Φούξια σακάκι, ολόλευκα sneakers και φωσφοριζέ κάλτσες, ασορτί σχεδόν με το λουρί της τσάντας της, επέλεξε η Τάμτα για να ταξιδέψει! Σούπερ στιλάτα τα γυαλιά ηλίου της αλλά και τα σκουλαρίκια της, με 50's vibes και επιρροές από την ποπ κουλτούρα, την οποία και η Τάμτα υπηρετεί με εμφανίσεις που γράφουν ιστορία! Φυσικά, η άφιξη της μετά την Eurovision δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστή όσο και η ίδια! Μπράβο βρε Τάμτα μας!

Η Τάμτα

Τάμτα: Η αμήχανη απάντηση για το 6άρι της Γεωργίας στην Eurovision! «Νιώθω πως...»

Μια αμήχανη απάντηση για το 6άρι της Γεωργίας στην Eurovision έδωσε η Τάμτα! «Κρίμα που πρέπει να απολογηθώ για το 6άρι της Γεωργίας αλλά γίνεται πόλεμος με τις επιτροπές για το συγκεκριμένο θέμα! Νιώθω πως έχει να κάνει και με τα υπόλοιπα τραγούδια» είπε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στάθηκε και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day! Διαβάστε και πώς απάντησε στην κριτική για την εμφάνισή της...

«Δεν έχω αιστανθεί καλύτερα σε όλη την καριέρα μου! Ήταν μαγικά.... ταλαιπωρήθηκα αλλά όταν βγήκα στη σκηνή τα ξέχασα όλα! Λέω εδώ είναι! Το μόνο που με ταλαιπώρησε είναι ότι έβγαινα πρώτη και έπρεπε να ξυπνάω στις 04.00 για να είμαι στις 07.30 εκεί για πρόβα! Δε νιώθω αδικημένη σε καμία περίπτωση, είναι ανάλογα με τις χρονιές τα τραγούδια! Κρίμα που πρέπει να απολογηθώ για το 6άρι της Γεωργίας αλλά γίνεται πόλεμος με τις επιτροπές για το συγκεκριμένο θέμα! Εννοείται ότι μου φάνηκε κάπως βέβαια όλο αυτό! Η κόρη μου και η μαμά μου ήταν δίπλα μου και δυνάμωσαν περισσότερα με όλη την διαδικασία. Τις έκανα πολύ περήφανες και χαίρομαι για αυτό! Ο σύντροφός μου με στηρίζει επίσης... όλα καλά παιδιά! Δεν μίλησα με τη Μαντόνα αλλά μόνο που την είδα δεν θέλω κάτι άλλο..» είπε η Τάμτα όλο χαμόγελο! Δείτε το σχετικό βίντεο: