Τόνια Σωτηροπούλου: Εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Καννών με τις εμφανίσεις της!

Η γνωστή ηθοποιός έκανε χαμό με τις εκθαμβωτικές φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instragram

Τόνια Σωτηροπούλου: Εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Καννών με τις εμφανίσεις της!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε στο Instragram φωτογραφίες από τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ Καννών και προκάλεσε πανικό.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον σύντροφο της Kωστή Μαραβέγια βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες. Το ζευγάρι κατάφερε να παρευρεθεί σε δύο επίσημες πρεμιέρες ταινιών και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου

Η Σωτηροπούλου λατρεύει τον κινηματογράφο και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν το προτιμά συγκριτικά με το θέατρο. Επομένως, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στις Κάννες σε ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου.

Σωτηροπούλου

Η ηθοποιός δημιούργησε πολλά διαφορετικά looks και φωτογραφήθηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου: Ψήφισε τον Γεωργούλη στις εκλογές; Η επική απάντηση της...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε την Τόνια Σωτηροπούλου αν ψήφισε τον Αλέξη Γεωργούλη στις εκλογές; Η απάντηση της ήταν επική.

Η ηθοποιός λίγες ημέρες μετά αφού βρέθηκε στις Κάννες με τον Κωστή Μαραβέγια, βρέθηκε στην ενότητα της Γιαγιάς στο Πρωινό.

Μεταξύ άλλων με αφορμή λοιπόν, την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη στις ευρωεκλογές, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ρώτησε την ηθοποιό: «Γεωργούλη θα ψήφιζες; Τώρα που βάζει υποψηφιότητα;».

Η Τόνια Σωτηροπούλου, άλλαξε αμέσως θέμα λέγοντας: «Θυμωμένα στάχια διαβάζω…» και κράτησε στα χέρια της ένα βιβλίο.

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι τρυφερές ευχές στον Κωστή Μαραβέγια για τα γενέθλια του!

Με πολύ τρυφερά λόγια ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια η Τόνια Σωτηροπούλου για τα γενέθλια του.

Η ηθοποιός η οποία ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον τραγουδιστή, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

O Κωστής Μαραβέγιας «κλείνει» τα 45 του χρόνια και από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους. Η Τόνια Σωτηροπούλου του ευχήθηκε δημόσια «χρόνια πολλά», μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χαρούμενα γενέθλια άνθρωπέ μου! Είσαι απίστευτος και αξίζεις μόνο τα καλύτερα από τα καλύτερα στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

ΜαραβέγιαςΣωτηροπούλου

ΠΗΓΗ InStyle.gr