Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τριγυρνούσε με γυαλιά 315 ευρώ σε παραλία της Μυκόνου!

Και μαγιό που κοστίζει μόνο 40 ευρώ! Που θα το βρεις;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τριγυρνούσε με γυαλιά 315 ευρώ σε παραλία της Μυκόνου!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εθεάθη για το πρώτο της μπάνιο σε παραλία της Μυκόνου να τριγυρνάει με γυαλιά ηλίου 315 ευρώ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τους τέλειους κοιλιακούς της μετά από τρία παιδιά!

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκε το καλοκαίρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκμεταλλευόμενη τον ήλιο της Μυκόνου και την οικογενειακή απόδραση που είχε προγραμματίσει το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με γυαλιά 315 ευρώ σε παραλία της Μυκόνου!

Βρήκαμε τι φοράει

Η Σταματίνα επέλεξε μπικίνι (παρόμοιο θα βρεις στα Sugarfree με €29,90 το τοπ και €19,90 το σλιπ) και γυαλιά ηλίου, Valentino (€315 Π.Λ.Τ.)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: To πράσινο πουκάμισο – φόρεμα που θα γίνει must φέτος το καλοκαίρι!

Στην σημερινή εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεμα ένα πουκάμισο – φόρεμα που θα γίνει must φέτος το καλοκαίρι.

Είναι αέρινο, καλοκαιρινό, και μπορεί να συνδυαστεί από το πρωί έως το βράδυ.

Dress @atticaofficial @bashparisshoes @parex.gr , earrings @nemesisbyhand @shooterio / styled by @spirossavvinos / muah @roulamarinopoulou

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τριγυρνούσε με γυαλιά 315 ευρώ σε παραλία της Μυκόνου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φούστα των 480 ευρώ που έχει εξαντληθεί ακόμα κι από τις αποθήκες!

Η φούστα των 480 ευρώ που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει εξαντληθεί ακόμα κι από τις αποθήκες!

Ξεπούλησε και επανακυκλοφορεί! Που θα την βρεις;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φούστα των 480 ευρώ που έχει εξαντληθεί ακόμα κι από τις αποθήκες!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τσάκωσε την παρουσιάστρια του ALPHAtv σε πρωινή της βόλτα για ψώνια και το σύνολό της έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Σταματίνα με τοπ Zara (29,95) και φούστα, Isabel Marant (480). Παρόμοιες μπαλαρίνες θα βρεις στα καταστήματα Aquazzura με 495 ευρώ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάγωσε το χαμόγελό της την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο στην εκπομπή... (Βίντεο)

To χαμόγελο της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάγωσε την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο που συγκλόνισε τους πάντες στην εκπομπή της στον AlphaTV «Happy Day».

Η παρουσιάστρια, όπως και όλοι στο πάνελ, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη του Power of Love, σόκαρε όλο τον κόσμο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την είδηση στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να χάνει το χαμόγελό της, όπως και το υπόλοιπο πάνελ του Happy Day.

Μάλιστα το γεγονός πως ο Ζάρλας είχε τα γενέθλιά του σήμερα, κάνει ακόμη πιο τραγικό το συμβάν με το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού!

Δείτε όλα όσα είπε

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ώρες αγωνίας για το ατύχημα! (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της εκπομπής της «Happy Day» στον AlphaTV έζησε ώρες αγωνίας με το ατύχημα στα γυρίσματα!

Δεν το ήξερε κανείς!

Συγκεκριμένα η συνεργάτιδα της Σταματίνας, Έλενα Κώνστα, έσπασε το πόδι της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της τοποθετηθεί γύψος!

Η δημοσιογράφος λειτούργησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ωστόσο είδαμε την περιπέτειά της με τις αναρτήσεις της στο instagram!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τριγυρνούσε με γυαλιά 315 ευρώ σε παραλία της Μυκόνου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη βόμβα! Γιατί δεν πήγε στα βαφτίσια του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη βόμβα στην σημερινή εκπομπή της στον Alpha, «Happy Day». Είπε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στα βαφτίσια του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά!

Η Μαριέτα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέοντας Πατίτσας βάφτιζαν τον γιο τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Μύκονο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ήταν καλεσμένη δεν παρευρέθηκε και τον λόγο τον αποκάλυψε on air στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ είχα πάει για ένα γάμο το Σαββατοκύριακο στην Μύκονο, παντρεύτηκε ένας ξάδερφός μου. Δεν πήγα στα βαφτίσια, με κάλεσε η Μαριέττα αλλά ο ξάδερφος μου, με είχε καλέσει ένα χρόνο πριν και δεν μπορούσα να λείπω… είναι και κοντινός μου ξάδερφος»

Alphatv - έκτακτο: Αντικαθιστούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ μόλις έσκασε στο Youweekly.gr για το ALPHAtv! Αντικαθιστούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το αποκαλύψω πρώτη μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες το κανάλι λόγω του καλοκαιρινού διαλείμματος που θα κάνει η παρουσιάστρια και η εκπομπή της 'Happy Day' ψάχνει πρόσωπα που θα μπορέσουν να κρατήσουν το ίδιο ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης!

Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά ήδη υπάρχουν τα πρώτα ονόματα στον ορίζοντα και θα σας τα αποκαλύψω μόνο στο Youweekly.gr!

Ο λόγος για την Βίκυ Χαντζή, η οποία είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ρίξει στο τραπέζι οι ιθύνοντες για να καλύψει το πρόγραμμα 08:00 - 11:00!

Να τονίσω, πως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο! Το όνομά της μπορεί να έχει ήδη ακουστεί αλλά δεν έχει πει το ναι... Είναι στο ψάξιμο ακόμα ο σταθμός γιατί δεν θέλει να υποστεί... πτώση μεγατόνων αρά θέλει πολύ προσοχή το θέμα!