Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε τις γόβες που επέστρεψαν από τα 50s και έχουν γίνει must!

Εσείς θα τις φορούσατε;

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε τις γόβες που επέστρεψαν από τα 50s και έχουν γίνει must!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, φόρεσε τις γόβες οι οποίες επέστρεψαν από το 1957 και έχουν γίνει must.,

Όλο και περισσότερες influencers τις φοράνε και κάνουν χαμό.

Πρόκειται για τις slingbacks γόβες από τον οίκο Chanel ένα διαχρονικότερο ζευγάρι.

Οι κομψές δίχρωμες γόβες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1957, φέτος όμως επέστρεψαν σε πιο μοντέρνες γραμμές. Αποτελούν ήδη φετίχ των It girls και όνειρο πολλών γυναικών.

Βέβαια, μιας και είναι από τους διασημότερους οίκους, η τιμή τους αξίζει τα 780 ευρώ.

Αυτό είναι το σωστό color blocking και το έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Το σωστό colorblocking το έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου και είναι... αυτό!

Αν υπάρχει μία και μοναδική τάση που να έχουμε ξεχωρίσει φέτος την άνοιξη και πρόκειται να μας απασχολήσει και το καλοκαίρι είναι το color blocking trend. Fashionistas από όλο τον κόσμο έχουν αγαπήσει αυτή την τάση, προσφέροντας μας άπλετη έμπνευση. Και φυσικά έχουν καταφέρει να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες να δοκιμάσουν αυτό το trend και να δοκιμάσουν σούπερ εντυπωσιακά σύνολα.

Το στοιχείο που έχει κάνει αυτή την τάση ακόμα πιο ξεχωριστή όμως είναι οι πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις. Χρώματα όπως το egg yellow, το burnt orange ή το έντονο φούξια έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας και πρωταγωνιστούν στα σύνολα μας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όμως, γνωστή για την αγάπη της στη μόδα δημιούργησε το ιδανικό office look για αυτή την εποχή, υιοθετώντας αυτή την τάση. Η παρουσιάστρια συνδύασε ένα σιέλ παντελόνι με ένα πουκάμισο σε egg yellow απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι. Με αυτό το look της λοιπόν μας απέδειξε πως μπορούμε να είμαστε πολύ κομψές ακόμα και στο γραφείο. Αλλά και πως όλες μας μπορούμε να υιοθετήσουμε μία εντυπωσιακή τάση όπως αυτή.

Αυτό είναι το σωστό coloblocking και το έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου!